Pavigym – solutii premium pentru pardoseli fitness

PAVIGYM este cunoscut ca fiind cel mai bun brand pentru solutii inovative de pardoseli fitness. Pe lângă inovație, Pavigym oferă și soluții interactive de pardoseli PRAMA. Datorită sistemului PRAMA care coordonează muzica, luminile și timpul, antrenarea tradițională devine o experiență interactivă și motivantă, reprezentând o adevărată revoluție a pardoselilor interactive. Pardoselile Pavigym ating maximum de... Read more »

Citeste mai mult

Exerciții de slăbit după sărbători

Suntem la început de an, momentul ideal pentru stabilirea obiectivelor. Unul din cele mai importante obiective face referire la felul în care arătăm. Cu siguranță ai spus: ”Anul acesta vreau să slăbesc” sau ”Anul acesta mă antrenez mai mult”. Dacă e așa, poți începe cu câteva exerciții simple, recomandate pentru pierderea în greutate și tonifiere.... Read more »

Citeste mai mult

Idei de cadouri pentru pasionatii de fitness

Iată-ne ajunși în cea mai frumoasă perioadă din an, Decembrie sau luna cadourilor. Sărbătorile de iarnă încep cu Sfântul Nicolae, urmând Crăciunul,  Anul Nou și Boboteaza. În ultimul timp, toate aceste sărbători au devenit un motiv serios de a dărui și de a primi cadouri. Cu toții dorim să vedem zâmbete și bucurie pe fețele... Read more »

Citeste mai mult

Echipamente Iron GYM pentru antrenamentul de acasa

Nu renunta la sport in sezonul rece! Este foarte important ca in sezonul rece sa nu renunti la activitatile sportive obisnuite. Chiar daca vremea de afara nu te lasa sa faci miscare in aer liber, poti merge la sala, sau poti alege sa te antrenezi acasa. S-au facut numeroase studii pentru a afla care tip... Read more »

Citeste mai mult

Produse noi de la Sveltus

Producator francez de renume international, Sveltus ofera o gama vasta de accesorii pentru salile de aerobic din 33 de tari. Se distinge de concurenta prin versatilitatea produselor, designul atractiv si o progresie a uzurii extrem de lenta, apreciata de antrenorii si proprietarii salilor de fitness si aerobic. Produsele Sveltus nu sunt destinate doar salilor de fitness si... Read more »

Citeste mai mult

AMT 885 CU OPEN STRIDE – PRECOR

Cu un design premium şi inovativ, modelul AMT 885 duce fitness-ul la un cu totul alt nivel prin adăugarea tehnologiei Open Stride™. Această piesă unică de antrenament angrenează exerciţii de fitness din toate nivelurile, cu o varietate infinită de paşi pentru un antrenament eficient, personalizat, cu impact redus. AMT 885 oferă o varietate mare de... Read more »

Citeste mai mult

Campionatul national de skandenberg

In perioada 1-3 mai 2015, FitLife a participat ca partener si expozant la Campionatului National de Skandenberg, desfasurat la Brasov, un eveniment sportiv ce a reunit un numar mare de participanti foarte bine antrenati pentru toate categoriile de varsta si greutate. Evenimentul este unul foarte important in domeniu intrucat in cadrul lui se coopteaza participanti... Read more »

Citeste mai mult

A 5-a conventie internationala de fitness Scandinavia

In perioada 21-22 martie 2015, echipa de profesionisti FitLife a fost cuprinsa de pasiunea pentru sport a trainerilor participanti la cea de-a 5-a Conventie Internationala de Fitness, desfasurata in Bucuresti, la Hotel Ramada Park. Evenimentul a crescut semnificativ fata de editia precedenta, mai mult de 60 de presenteri nationali si internationali contribuind cu peste 100... Read more »

Citeste mai mult

PAVIGYM – o experienta de fitness revolutionara

PAVIGYM este o experienta de fitness unica si revolutionara, ce combina perfect o podea performanta cu tehnologia interactiva, design-uri inspirationale si programe gata de utilizare. Este destinata tuturor utilizatorilor, indiferent de varsta, nivel sau structura a corpului. Scopul PAVIGYM este de a dezvolta solutii diverse care se adapteaza la orice activitate sportiva, incorporand cerinte tehnice... Read more »

Citeste mai mult