Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi și deja ne gândim ce cadouri să alegem pentru cei dragi. Dacă ai prieteni sau rude pasionate de fitness, ajută-i să obțină corpul mult visat oferindu-le un cadou fitness. Pe langă gestul frumos, un aparat sau accesoriu fitness va aduce multe beneficii pentru sănătatea celor dragi, deoarece sportul înseamnă sănătate, iar activitatea fizica aduce multe beneficii cardiace și respiratorii, menține greutatea normală, scade grăsimile din sânge și reduce stresul.

Alege ce e mai bun pentru cei dragi, oferă-le un cadou fitness. Îți dăm câteva sugestii mai jos.

Shaker pentru suplimente

Pasionații de fitness consumă shoothie-uri, fresh-uri, shake-uri și alte băuturi naturale, preparate în casă. De cele mai multe ori, acestea sunt combinate cu suplimente nutritive. Pentru a le lua cu ei, au nevoie de un recipient special. Shakerul SmartShake este alegerea potrivită, deoarece este prevăzut cu trei compartimente ce permit stocarea suplimentelor.

smart shake

 

 

Gantere reglabile

Un set de gantere reglabile poate fi cadoul perfect, indiferent că va fi destinat unei femei sau unui bărbat. Cele mai multe exerciții se pot realiza cu greutati libere, iar dacă vorbim de antrenament progresiv, ganterele reglabile sunt cea mai bună soluție. Acestea pot fi folosite acasă, iar daca alegeti un set de gantere cu geantă de transport și depozitare inclusă, ganterele pot fi transportate ușor pentru antrenament oriunde, chiar și în aer liber.

set gantere 30kg

 

Banda elastică

Mergand tot pe ideea unui antrenament progresiv, un set de benzi elastice poate fi cadoul ideal pentru cineva care dorește să se antreneze acasă. Banda elastică permite antrenarea grupelor principale de mușchi, brațe, spate, pectorali, abdomen, coapse și fese, fiind ideala pentru creșterea gradului de dificultate a exercițiilor. Poate fi luată oriunde, dimensiunea redusă permite transportarea ei într-un buzunar.

set benzi elastice 

Coarda de suspensie 

Coarda de suspensie se bucură de popularitate în rândul accesoriilor fitness datorită varietății exercițiilor. Coarda de suspensie permite realizarea exercițiilor în suspensie, folosindu-se greutatea propriului corp, în diferite planuri de înclinare. Este potrivită pentru oricine deoarece se poate controla nivelul de rezistență și dificultate. Poate fi un cadou perfect pe această perioadă friguroasă deoarece se poate instala și în casă.

coarda de suspensie tip trx

 

Banda de alergat

 

Banda de alergare este cel mai utilizat aparat fitness pentru acasă. Banda de alergat ajută la arderea grăsimilor într-un timp foarte scurt, fiind folosită de cei care vor să slăbeasca eficient. Poate fi folosită de bărbăți și femei în egală măsură, indiferent că scopul utilizării este scăderea în greutate sau menținerea greutății normale. În plus, sunt modele de benzi de alergare care se pliază total, putând fi folosite și sub birou pentru mers. Acestea sunt ideale pentru acasă, deoarece pot fi depozitate ușor, fără a ocupa mult spațiu.

banda de alergat

 

 

Aparat GHD pentru cvadriceps, fesieri, abdomen

GHD (Glute Ham Developer) este un aparat destinat uzului casnic, ideal pentru antrenarea cvadricepsului, fesierilor, abdomenului și zonei lombare. Poate fi oferit cadou în special femeilor, care sunt preocupate mai mult de această parte a corpului, dar și bărbăților.
Este stabil și confortabi, are înălțimea și forma ideala pentru efectuarea în siguranță a exercițiilor. Oferă un bun suport picioarelor și permite ajustarea cu ușurință, în funcție de preferintele utilizatorului. Este dotat cu scaune rotunde și mânere solide pentru susținere.

aparat ghd

Aparat de vaslit

 

Aparatul de vâslit este ideal pentru antrenament acasă, indiferent că vorbim de femei sau bărbați. Aparatele de vâslit WaterRower, pe lângă că antrenează până la 84% din masa musculară, au un design excelent, ce se potrivesc in orice încăpere. Arată-ți iubirea și grija pentru cei dragi oferindu-le un aparat de vâslit ce poate fi folosit de toată familia.

aparat de vaslit waterrower classic

 

Bicicleta fitness

Bicicleta fitness este ideală pentru antrenament acasă. Poate fi folosită de bărbați si femei de toate nivelurile de fitness, indiferent de forma corpului și experiență. In funcție de scop, poți alege între biciclete spinning, biciclete eliptice, biciclete orizontale sau verticale. Alege cadoul ideal de pe fitlife.ro.

bicicleta spinning

În speranța că veți găsi cadourile potrivite, echipa Fitlife vă urează sărbători fericite alături de cei dragi!