Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi și deja ne gândim ce cadouri să alegem pentru cei dragi. Dacă ai prieteni sau rude pasionate de fitness, ajută-i să obțină corpul mult visat oferindu-le un cadou fitness. Aceste cadouri sunt speciale, deoarece nu vor fi ținute într-un dulap ci vor fi utilizate cu mult drag, zi de zi. Stim că este greu să cumperi un cadou fitness și te întrebi dacă nu îl are deja. Dar, în cele ce urmează, îți vom da câteva idei de cadouri fitness care vor stârni zâmbete, indiferent dacă are ceva asemănător sau nu.

Shaker pentru suplimente SMARTSHAKE

Pasionații de fitness consumă shoothie-uri, fresh-uri, shake-uri și alte băuturi naturale, preparate în casă. De cele mai multe ori, acestea sunt combinate cu suplimente nutritive. Pentru a le lua cu ei, au nevoie de un recipient special. Shakerul SmartShake este alegerea potrivită, deoarece este prevăzut cu trei compartimente ce permit stocarea suplimentelor.

smart shake

Roata de abdomene Iron GYM Speed Abs

Ajută-ți prietenul sau prietena să obțină un abdomen perfect, umeri puternici, bicepsi și tricepsi sculptați oferindu-i cadou roata pentru abdomen Speed ABS. Iron Gym Speed Abs este un accesoriu de antrenament ce poate fi folosit atât de începători cât și de profesioniști, datorită sistemului de asistență internă. Acest sistem facilitează revenirea la poziția inițială, într-un mod controlat.

speed abs

 

Căști fitness MIIEGO AL3 Freedom

Deoarece muzica și antrenamentul merg foarte bine împreună, o pereche de căști Bluetooth poate fi cadoul perfect pentru Crăciun. Aceste căști sunt special concepute pentru a fi folosite în timpul antrenamentelor. Prezintă butoane pentru control rapid și microfon încorporat ce pot fi utilizate în timpul antrenamentelor, pentru a schimba muzica, volumul și pentru convorbiri telefonice.

casti fitness miiego

Bară tracțiuni IRON GYM ORIGINAL

Este un accesoriu destinat antrenamentelor de acasă. Bara de tracțiuni antrenează întregul corp, făcându-l mai puternic, într-un timp foarte scurt, acasă. Bara de tracțiuni se prinde ușor de orice cadru de ușă fără a-l deteriora. Cu ajutorul ei se pot realiza exerciții pentru abdomen, tracțiuni și flotări.

bara tractiuni iron gym original

Banda elastică ELASTIBAND

Banda elastică permite antrenarea grupelor principale de mușchi, brațe, spate, pectorali, abdomen, coapse și fese, fiind ideala pentru creșterea gradului de dificultate a exercițiilor. Poate fi luată oriunde, dimensiunea redusă permite transportarea ei într-un buzunar.

elastiband

Gantere pentru aerobic – set de două bucăți

Cu un astfel de cadou nu veți da greș, deoarece ganterele sunt cele mai folosite accesorii de antrenament. Sunt ideale pentru dezvoltarea musculaturii brațelor și pot fi folosite individual sau în perechi, câte una în fiecare mână. Materialul din care sunt confecționate le face plăcute la atingere, iar forma permite o priza bună, asigurandu-se astfel confort și eficiență în timpul exercițiilor. Se pot folosi în cadrul antrenamentelor realizate în propria locuință sau la sala de forță.

gantere cadou

 

 

 

 

Coarda de suspensie 

Coarda de suspensie se bucură de popularitate în rândul accesoriilor fitness datorită varietății exercițiilor. Coarda de suspensie permite realizarea exercițiilor în suspensie, folosindu-se greutatea propriului corp, în diferite planuri de înclinare. Este potrivită pentru oricine deoarece se poate controla nivelul de rezistență și dificultate. Poate fi un cadou perfect pe această perioadă friguroasă deoarece se poate instala și în casă.

coarda de suspensie

 

În speranța că veți găsi cadourile potrivite, echipa Fitlife vă urează sărbători fericite alături de cei dragi!