Coarda de sarituri este un accesoriu de antrenament care nu se demodeaza niciodata. Indiferent de varsta, de la copii la adulti, coarda de sarit poate fi folosita in programul de antrenament zilnic. Este adevarat, structura si designul s-a schimbat de-a lungul timpului, insa principiul de baza a ramas la fel.

coarda de viteza sveltus

 

In continuare, iti vom spune de ce coarda de sarit este ideala pentru persoanele care vor sa slabeasca, sa se tonifieze, sau sa se mentina in forma.

  1. Saritul corzii timp de 15 minute poate arde pana la 300 de calorii, spune Jillian Michaels, celebrul trainer si inventator a aplicatiei fitness cu acelasi nume. Deci este un instrument ideal pentru cei care vor sa slabeasca rapid.
  2. Pe langa beneficiile asupra musculaturii, saritul corzii este un exercitiu de respiratie ce imbunatateste circulatia sangelui. Trebuie sa iti dozezi foarte bine energia si sa respiri controlat ca sa faci fata unui antrenament intens. De aceea, nu este indicat celor care au probleme cardiace.
  3. Coarda de sarituri te ajuta sa iti imbunatatesti echilibrul si coordonarea deoarece iti pune in miscare toti muschii corpului si trebuie sa existe o coordonare foarte buna intre maini, picioare, spate si abdomen.
  4. Saritul corzii imbunatateste viteza si agilitatea, fiind folosita in antrenamentul sportivilor si in crossfit.
  5. Coarda de sarit poate fi folosita oriunde, acasa, la sala sau in aer liber. Totusi, trebuie sa te asiguri ca suprafata pe care sari este dreapta, fara denivelari. Astfel, vei preveni accidentarile si vei avea parte de un antrenament reusit.
  6. Saritul corzii te scoate din rutina si poate fi un exercitiu dintr-un lant complex de antrenamente functionale. Este ideal pentru cei care vor o schimbare si un antrenament dinamic.
  7. Coarda de sarit cu counter iti monitorizeaza antrenamentul si iti afiseaza numarul de sarituri. Tehnologia a avansat si in acest domeniu, iar acum majoritatea aparatelor iti afiseaza si detalii despre antrenament. Profita de acest lucru!
  8. Pretul este redus, nu trebuie sa investesti o suma de bani mare pentru a avea parte de un antrenament eficient.
  9. Oferta este variata, vei gasi coarda de sarit din diferite materiale, PVC, aluminiu, pentru acasa, profesionale, etc. Cel mai important, alege una care poate fi ajustata pe lungime, sa o poti regla in functie de inaltime.
  10. Saritul corzii reduce stresul, te ajuta sa te destinzi si sa iti eliberezi mintea de griji. Nu doar acest tip de antrenament face asta, ci orice tip de antrenament iti aduce beneficii atat pentru fizic cat si pentru psihic.

Descopera oferta noastra si comanda online coarda de sarit potrivita pentru tine!