Sportul face parte din filosofia noastra, iar pasiunea pentru sport este motto-ul care ne ghideaza.

FITLIFE-pasiune-pentru-sport

Am pornit de la un simplu hobby si de la dorinta de a avea cele mai performante aparate de fitness, iar in cei peste 10 ani de activitate, am devenit unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori de echipamente de fitness si articole sportive din Romania.

companie-prezentare-v2-01

 

Vasta experienta acumulata in acest timp ne da incredere sa acordam consultanta si suport continuu celor peste 2.500 de clienti din diverse segmente: retaileri, sali de fitness, hoteluri, cluburi de wellness si spa, dezvoltatori de proiecte rezidentiale sau de birouri, universitati, organizatii guvernamentale, persoane fizice si echipe sportive.

companie-prezentare-v2-02

 

Studiem si anticipam in mod constant trendurile pietei, dorintele consumatorilor si nevoile partenerilor pe care ii aprovizionam ceea ce ne permite sa redefinim in fiecare an piata de fitness si aerobic din Romania.

companie-prezentare-v2-04

 

Credem in valoarea unei vieti active si ne-am pastrat pasiunea pentru sport si fitness de la care a pornit povestea FitLife.ro, ceea ce ne-a determinat sa ii sustinem pe cei care ne-au impartasit valorile, de la cei care practica un sport din pura placere, pana la cei care doresc sa atinga performanta, ca vicecampioana mondiala la fitness – Laura Cupsa.

companie-prezentare-v2-03

 

Parteneriatele durabile cu producatori recunoscuti pe plan international, respectul si profesionalismul in relatia cu retailerii si faptul ca facem ceea ce ne-a placut dintotdeauna – aceastea sunt motivele pentru care cel mai stabil intermediar intre producatori, retaileri si consumatori pe piata de fitness din Romania este FitLife.ro

sigle-producatori