Magazin Online

Magazin online

Magazinul nostru online ofera utilizatorilor cele mai bune solutii pentru un mod de viata sportiv. Produsele noastre sunt atent alese si testate pentru a oferi cele mai bune conditii de antrenament sportiv tuturor, de la sportivi de performanta la copii si varstnici. Vezi gasi o gama completa de benzi de alergare si biciclete, precum si alte echipamente de fitness, de la aparate de vaslit la multifunctionale. Completam gama de produse cu suplimente alimentare destinate sportivilor, produse de firma germana Multipower, echipamentele sportive dedicate unui nivel de performanta ridicat, precum si accesorii de recuperare medicala.
Vizitati magazinul online la adresa www.fitlife.ro

Proiecte Sali Fitness

Proiecte sali fitness

Suntem aproape de partenerii nostri in alegerea celor mai bune solutii in functie de suprafata, configuratia spatiului, publicul tinta si bugetul alocat. Va ajutam in stabilirea destinatiei incaperilor si va recomandam ultimele solutii in domeniul salilor de fitness. Oferim consultanta de specialitate in proiectare si finisaje, prin partenerii nostri specializati in domeniu. Suntem solutia completa oferita din stadiul incipient pana la functionarea salii dumneavoastra.

Producatorii consacrati in domeniul echipamentelor profesionale, ca Precor, Impulse si Inred, ofera o gama completa de produse destinate salilor de fitness. Acestea au un grad ridicat de rezistenta, destinate uzului intens, sunt gandite pentru o functionare perfecta pentru o perioada indelungata si au un nivel de finisaj deosebit.
Va invitam sa descoperiti produsele noastre profesionale destinate salilor de fitness pe www.profesional.fitlife.ro

Distributie Fitlife

Distributie

Suntem importatori si distributitori oficiali pentru branduri celebre, recunoscute international. Avem un mix complex de branduri de echipamente fitness si sport, producatori de: benzi de alergare, biciclete eliptice, verticale si orizontale, aparate de vaslit, steppere, aparate multifunctionale, alte aparate fitness, precum si accesorii aerobic si echipamente sportive.
Dintre brandurile consacrate de produse si echipamente fitness, amintim: Precor, LifeSpan, Powertec, WaterRower, Impulse, InRed, Sveltus, LifeGear, Body-Solid, Thuasne, Woma, IronWill, VeinoPlus. Incepand cu anul 2016 suntem distribuitori a brandului german Multipower, unul din liderii industriei de suplimente alimentare pentru sportivi.

Ne diferentiem de alti distribuitori prin faptul ca incercam sa oferim partenerilor nostri cele mai avantajoase conditii comerciale:
– acces instant la cele mai renumite branduri de echipamente si accesorii de fitness
– gama completa pentru echiparea salilor de fitness
– asistenta tehnica pentru retaileri si garantie pentru consumatori
– stocuri disponibile livrabile rapid
– un pret corect si discounturi preferentiale in functie de obiectivele de vanzari indeplinite
– sprijin acordat in achizitionarea si vanzarea de echipamente de fitness
– suplimentari ale bugetului de marketing online pentru campanii de promovare ale brandurilor FitLife.ro
– materiale promotionale in-store de cea mai buna calitate

Colaboram astfel cu peste 50 de retaileri care isi indeplinesc comenzile impecabil datorita atentiei si promptitudinii cu care incercam sa le indeplinim cererile, iar numarul celor care isi pot construi un business sustenabil cu ajutorul nostru este in continua crestere.
Descoperiti avantajele de a fi distribuitor pe www.distribuitori.fitlife.ro

ATS – Campionatul de Fotbal

ATS

Campionatul de Fotbal ATS Fitlife este cel mai mare campionat de fotbal din judetul Cluj si unul dintre cele mai mari din tara.
In mai 2009, a luat fiinta www.alltimesport.ro, din dorinta publicului de a participa la un campionat de fotbal bine organizat, cu posibilitati reale de a crea performanta si palmares, aceasta marcand inceputul unui nou capitol din fotbalul clujean. Urmatorul pas a fost crearea asociatiei sportive All Time Sport (ATS) si demersurile pentru structura campionatului si a diviziilor ATS dupa forma marilor campionate de fotbal.

Vrem sa dam sansa practicantilor de minifotbal sa joace intr-un mediu profesionist si bine organizat, iar pentru viitor este planificata Infiintarea unei baze sportive profesioniste, unde participantii in competitia noastra vor gasi conditii demne de inalta performanta: gazon omologat FIFA cu tribune acoperite si tabela de marcaj, locuri de parcare si terasa pentru relaxare, vestiare cu dusuri si bineinteles, sala de fitness.
Vizitati site-ul campionatului pe www.alltimesport.ro