In parteneriat cu MBH Fitness, MS Fitness proiecteaza si produce echipamente fitness profesionale pentru uz comercial, oferind solutii complete pentru echiparea salilor de fitness. De la benzi de alergat, biciclete si aparate de vaslit, la aparate de forta duale sau individuale si chiar statii de antrenament complete, toate proiectate cu scopul de a livra o solutie cat mai buna pentru client.

Cu peste 20 ani de experienta in proiectarea si productia de echipamente fitness, MS Fitness nu livreaza doar aparate de fitness, ci ofera solutia cea mai buna pentru valorificarea unui spatiu destinat antrenamentului de grup. Echipamentele sunt dezvoltate tinand cont de trei aspecte: estetica, inovatie si functionalitate. Tehnologia de ultima generatie se imbina perfect cu traditia, dand nastere unor aparate de fitness inovatoare, bazate pe multi ani de testare si orientare spre client.

In cele ce urmeaza, iti vom prezenta liniile de produse MS Fitness disponibile pe fitlife.ro

Echipamente fitness cardio pentru sali de fitness

Pentru zona de cardio a salii de fitness iti propunem o banda de alergat comerciala, o bicicleta orizontala si una verticala. Acestea au constructie solida, finisaj modern si rezistenta indelungata.

Banda de alergat profesionala DL800

Stabilitatea, puterea, capacitatea de absorbtie a socurilor si usurinta in utilizare sunt doar cateva caracteristici care fac din banda de alergare DL800 alegerea perfecta pentru o sala de fitness. Aceasta banda oferta utilizatorului posibilitatea de a alerga cu o viteza cuprinsa intre 1 si 20 de km la ora, la o inclinatie de 0 pana la 20%.

banda de alergat profesionala

>> Vezi specificatiile pentru banda de alergat DL800

 

Bicicleta verticala profesionala M-7808U

Constructia si aspectul elegant al bicicletei verticale M-7808U evidentiaza ingineria superioara care a stat la baza dezvoltarii acestui echipament de fitness, necesar in orice sala. Reglarea intensitatii antrenamentului se face simplu si rapid, printr-un sistem avansat de control magnetic. Otelul de inalta calitate si tehnicile avansate de productie fac din aceasta bicicleta verticala alegerea perfecta pentru orice centru de fitness.

bicicleta verticala profesionala

>> Vezi specificatiile bicicletei verticale M-7808U

 

Bicicleta orizontala profesionala M-7808R

Bicicleta orizontala sau ergonomica cu spatar este esentiala intr-o sala de fitness deoarece poate fi folosita de persoane de toate varstele, indiferent de nivelul de pregatire. Aceasta bicicleta fitness are un aspect placut ce imbina liniile drepte si fine cu nuantele de argintiu si negru, ce te duc cu gandul la un echipament de lux. Materialele de inalta calitate si dotarile sunt punctele forte ale acestei biciclete, ideale pentru sali de fitness si cluburi sportive.

bicicleta ergonomica

>> Vezi specificatiile bicicletei ergonomice M-7808R

 

Echipamente fitness duale pentru sali de fitness

Amenajarea unei sali de fitness cu spatiu redus poate fi o adevarata provocare pentru proprietarii acestora, deoarece trebuie sa aleaga aparate care sa acopere toate grupele musculare, sau macar o mare parte din acestea.

Aparatele fitness duale XLY de la MS Fitness sunt proiectate pentru performanta si chiar daca constructia acestora este simpla, sunt extrem de eficiente. Procesul de antrenament se conformeaza principiilor ergonomice, ceea ce ajuta la asigurarea unui antrenament sigur si confortabil pentru utilizator. Cadrul din care sunt realizate aceste aparate duale este sudat cu tevi duble din otel de inalta calitate, garantand performante de lunga durata. De asemenea, placile de greutate sunt separate de utilizator si de zona de antrenament, rezultand o utilizare sigura si fiabila.

aparate fitness duale

>> Vezi mai multe despre aparatele duale MS Fitness

 

Aparate fitness libere din seria H

Aceste aparate sunt extrem de diverse si acopera o gama larga de antrenamente. In linia de echipamente de fitness H vei gasi banci de fitness profesionale, aparate de tip cadru, aparate cu greutati libere, dar si doua aparate cu greutati selectorizate. Cadrul din tub de inalta calitate si perna dintr-o singura turnare care se conformeaza perfect formei corpului, intruchipeaza pe deplin aparatele de calitate comerciala, confortabile si durabile.

aparate fitness profesionale

>> Vezi toate aparatele MS Fitness

 

Statie de crossfit pentru antrenament functional

Din categoria statiilor multifunctionale de antrenament MS Fitness, iti prezentam statia M360. Aceasta statie de crossfit te va surprinde cu gama sa larga de optiuni de antrenament si te va ajuta sa experimentezi senzatii unice. Statia de crossfit iti ofera posibilitatea de a te antrena in urmatoarele zone: zona de box si lupte, zona de antrenament cu mingi medicinale, zona de antrenament cu franghie, zona de Chin-up, zona de Step-up, zona de antrenament la paralele, zona de climbing trening, zona de antrenament cu greutati libere, zona de antrenament in suspensie cu TRX, etc.

statie functional training

>>Vezi specificatiile statiei M360

 

Daca esti in cautarea unor aparate de fitness profesionale si vrei o oferta personalizata, contacteaza-ne. Oferim reduceri substantiale in functie de valoarea proiectului.