Despre Merach

Merach este cel mai nou brand din portofoliul Fitlife, specializat în cercetarea, producerea și vânzarea aparatelor fitness pentru acasă cu design modern și calitate înaltă.

Merach a optimizat procesul de producție prin inovații tehnologice, astfel încât mai mulți clienți să poată achiziționa echipamente fitness de calitate superioară la prețuri accesibile. Misiunea lor este de a ajuta oamenii să ducă o viață mai bună, mai sănătoasă.

logo merach

Deoarece misiunea lor corespunde cu misiunea noastră, i-am ales pentru un parteneriat durabil, ca împreună să oferim echipamente inovatoare și atractive ce vor ajuta oamenii să se antreneze la domiciliu , așa cum o fac la sală.

Echipamente Merach

Merach pune la dispoziția sportivilor benzi de alergare, biciclete spinning, biciclete eliptice, aparate de vâslit, pistoale de masaj și alte echipamente de fitness și aerobic.

Din oferta noastră:

Banda de alergat pliabilă U3-PRO

Banda de alergat pentru acasă U3-Pro este dotată cu motor de 2.5 CP fiind ideală pentru spații mici deoarece este pliabilă total. Suprafața mare de alergare și sistemul de absorbție a șocurilor o face potrivită pentru persoane de toate vârstele. De asemenea, în timpul antrenamentului veți putea urmări informații precum viteza, timpul, distanta, caloriile și pulsul. Cu această bandă de alergare veți obține un antrenament cardio excelent și vă veți tonifica musculatura.

banda de alergat U3Pro Merach

Vezi descrierea completa pentru banda de alergat U3-PRO>>

 

Bicicletă eliptică 3in1 MR-526-KO

Bicicleta eliptică MR-526-KO de la Merach  a fost concepută pentru un antrenament cardio complet acasă. Are trei funcții esențiale pentru un antrenament cardio complet: funcția de alergare care vă permite să ardeți caloriile și să obțineți un exercițiu cardio excelent, funcția de bicicletă fitness care vă permite să faceți exerciții într-un ritm controlat si funcția de stepper care vă permite să vă antrenați șoldurile și coapsele într-un mod sigur și stabil. Volanta silențioasă cu comandă magnetică bidirecțională produce un sunet mai mic de 25dB, așadar vă puteți antrena în timp ce membrii familiei dorm, fără să-i deranjați.

bicicleta eliptica Merach

Vezi specificațiile bicicletei eliptice MR-526-KO>>

 

Bicicletă spinning deluxe MR-667-W0

Bicicleta spinning deluxe cu design modern și volanta poziționată în partea din față, este ideală pentru antrenament acasă. Această bicicletă spinning silențioasă are un sistem de rezistență magnetic inovativ ce funcționează fără frecare, deci nu produce zgomot. Sistemul de transmisie pe curea, silențios și extrem de rezistent la uzură asigură o durată de utilizare îndelungată. Merach este un producator de echipamente fitness pentru familii, deci și această bicicletă de indoor cycling poate fi reglată in funcție de înălțimea utilizatorului.

bicicleta spinning Merach

Citește tot despre bicicleta spinning Deluxe MR-667-W0>>

 

Bancă fitness reglabilă și pliabilă total MR-1561

Alege o bancă fitness reglabilă și pliabilă total, rezistentă și stabilă, având caracteristicile unei bănci comerciale. Bancă fitness pentru exerciții cu gantere de la Merach este ideală pentru apartamente și case cu spațiu redus de depozitare. Banca se pliază total, ocupând nu mai mult de 0.2 mp. Antrenează-ți brațele, umerii, spatele, abdomenul și toată partea superioară a corpului cu banca reglabilă Merach. Pachetul include și un cablu elastic pentru exerciții.

banca reglabila fitness

Vezi specificațiile băncii reglabile MR-1561>>

 

Logo-ul Merach este legat de sintagma „Fitness for Family” și reprezintă un vultur în creștere. Această asociere ne duce cu gândul la Merach ca și brand în continuă creștere și dezvoltare. Pe de altă parte, ne duce și cu gândul la familiile noastre și la modul în care alegem să ne creștem copiii. Alege să duci o viață sănătoasă prin sport, să faci mișcare și să fii un exemplu bun pentru cei din jurul tău.

Vezi toate echipamentele Merach >>

Fitlife – pasiune pentru sport