Ciclotte este un brand italian care a fost creat din necesitatea de a introduce design functional in viata de zi cu zi, unde munca si relaxarea, exercitiul si divertismentul impart o singura dimensiune, in spatii in care toate obiectele pot interactiona intre ele.

Ciclotte se diferentiaza de concurenta prin materiale de inalta calitate, cum ar fi otel si fibra de carbon, design exclusivist si tehnologie avansata.

Bicicleta fitness de lux 

Bicicleta fitness Ciclotte este rezultatul unei cercetari estetice inspirata de ergonomie si esentialitate, fiind realizata din materiale de inalta calitate, cum ar fi otelul si fibrele de carbon. Forma circulara iconica si utilizarea carbonului exprima vocatia sportiva puternica a bicicletei, care este dezvaluita in timpul fiecarei sesiuni de antrenament. Cadrul este conceput pentru a se adapta la cele 5 pozitii de rotire. Transmisia inovatoare a multiplicatorului de rotatie si sistemul rotii exterioare fac exercitiul unic, replicand fidel senzatia de a merge cu bicicleta pe sosea. Rezistenta se obtine cu un sistem electromagnetic sofisticat controlat de la distanta prin Bluetooth. Aceasta bicicleta fitness de lux cu design exclusivist este un excelent echipament de fitness, obiect de decor pentru interiorul caselor, de la camere de zi la dormitoare si bai unice, apartamente de hotel si iahturi.

bicicleta fitness Ciclotte

 

>>Vezi pret si caracteristici bicicleta fitness Ciclotte

 

Set gantere reglabile de lux

Setul de gantere Ciclotte se caracterizeaza printr-un sistem inovator de prindere conic ce ofera posibilitatea utilizatorilor sa schimbe rapid si usor greutatea utilizata de la 1,5 kg pana la 7,5 kg pe gantera. Acest lucru permite utilizatorilor sa urmeze un antrenament progresiv. Asemanarile dintre ganterele si bicicleta Ciclotte fac referire atat la forma iconica rotunda care reprezinta „cercul vietii”, garantand astfel o distributie mai buna a greutatii in jurul mainilor in timpul antrenamentului fiind un instrument ideal de fitness, cat si la forma acestuia prezentat pe suportul sau special, chiar si intr-o camera de zi, ca o sculptura.

set gantere ciclotte

 

>>Vezi pret si caracteristici gantere Ciclotte

 

Ciclotte Wall-Bar – bara de antrenament cu oglinda

Ciclotte Wall-Bar arata ca o sculptura cu oglinda conceputa pentru a efectua antrenamente cu bara de perete si pentru un design unic al incaperii. Ciclotte Wall-bar se aseamana cu bicicleta Ciclotte, reproducand forma sa circulara iconica legata de „cercul vietii”, impartasind identitatea sa estetica si fiind, in primul rand, o piesa de design si un instrument de fitness functional.

Datorita formei inovatoare, a carei structura este distribuita ergonomic in jurul corpului ca in Vitruvian Man al lui Leonardo, utilizatorul va putea efectua antrenamente corporale performante. Dezvoltat in cooperare cu Woodfriend si proiectat de Davide Negri si Luca Schieppati, Ciclotte Wall-bar este un complement de neratat pentru orice proiect de design interior si proiect de fitness de lux: o adevarata scara de gimnastica, dar si o oglinda unica atunci cand barele pentru exercitii sunt pliate.

bara perete ciclotte

 

>>Vezi pret si caracteristici Wall-Bar Ciclotte

Suntem bucurosi sa reprezentam Ciclotte in Romania si sa aducem pe piata interna aceste echipamente fitness de lux.

Produsele se aduc pe comanda, in 3-6 saptamani. Contactati-ne pentru detalii!

Citeste si >> DE CE SA ALEGI APARATE FITNESS PREMIUM PENTRU ACASA