Sala de fitness este soluția perfecta pentru a te menține în formă. Dar ce faci în aceste condiții, când distanțarea socială este prioritară? Alegi varianta sigură, antrenamentul acasă. Ideea de antrenament la domiciliu poate suna grozav, dar găsirea echipamentului potrivit este esențială pentru obținerea unui antrenament eficient. Este important și aspectul locuinței, nu ai vrea să strici designul sau să o aglomerezi pre tare. Aici intervin echipamentele premium, special create pentru a-ți oferi un antrenament eficient, fără a ocupa mult spațiu, integrându-se perfect în designul casei tale.

5 motive pentru care cumpărarea echipamentelor fitness premium merită fiecare bănuț

 

Salvează timpul pierdut în trafic

Lipsa timpului poate fi o barieră în calea realizării obiectivelor tale de fitness. Uneori, așteptarea în mașină timp de 40 de minute pentru a merge la sală și a te antrena cu echipamente performante poate fi descurajantă. De ce să nu te antrenezi în acest timp acasă, salvând timp pentru cei dragi.

A avea propriul aparat de fitness premium pentru antrenament acasă, înseamnă flexibilitate. Poți să te antrenezi cu ușurință cu câteva echipamente fitness portabile, cum ar fi o bancă reglabilă și câteva gantere pentru exerciții la domiciliu. Din categoria echipamentelor premium îți recomandăm banca reglabilă în 7 poziții IF2011 de la Impulse Fitness ce se potrivește perfect cu 2 gantere ajustabile inteligente de la 5 kg la 40 kg.

BANCA REGLABILA IN 7 POZITII

 

banca fitness reglabila

 

GANTERA REGLABILA 5-40 kg

 

gantera reglabila inteligenta 40 kg

 

Beneficiezi de confidențialitate și intimitate

Noii pasionați de fitness sau începătorii, se pot simți judecați în timp ce se află la o sală de fitness publică. Majoritatea oamenilor declară că se simt inconfortabil în timp ce oamenii îi privesc ridicând greutăți mai mici sau alergând pe banda de alergat o perioadă scurtă de timp. Acasă aveți control deplin asupra antrenamentului, puteți viziona un film sau asculta ce muzică doriți, în timp ce alergați pe o bandă de alergare premium pentru acasă.

Din categoria benzilor de alergare premium, vă recomandăm benzile de alergat LifeSpan destinate antrenamentului acasă.

BANDA DE ALERGARE LIFESPAN TR3000IT, 2.75 CP, 19 KM/H, PLIABILA

banda de alergat tr3000 lifespan

BANDA DE ALERGARE LIFESPAN TR5500IT, 4 CP, 22 KM/H, PLIABILA

 

O investiție pe termen lung îți reduce din cheltuielile zilnice

Antrenamentul acasă te ajută să economisești banii din abonamentul lunar la o sala de fitness, cheltuielile zilnice cu deplasarea până acolo și apă, gustări, etc. Deși la prima vedere echipamentele de fitness premium pot părea scumpe, dacă gândiți pe termen lung, veți vedea că această achiziție vă va scuti de multe cheltuieli. Pe lângă cheltuielile generate de ”mersul la sală”, veți economisi bani pentru eventuale reparații, deoarece aparatele de fitness premium au garanție mult mai extinsă decât cele aparent ieftine. Achiziționarea de echipamente de înaltă calitate este o investiție unică, pe termen lung, care oferă valoare banilor investiți.

Vă recomandăm un aparat multifuncțional pentru acasă de la Powertec, pionierul introducerii aparatelor pe bază de pârghii, ce vă oferă posibilitatea de a face 40 de exerciții diferite.

APARAT MULTIFUNCTIONAL WB-LS19 POWERTEC WORKBENCH LEVERGYM®

aparat multifunctional Powertec

Citește și FULL REVIEW APARAT MULTIFUNCTIONAL POWERTEC WB-LS (WORKBENCH LEVERGYM)

 

Durabilitatea echipamentelor fitness premium cu utilizare la domiciliu

Cu siguranță ați întâlnit la sălile de fitness aparate cu urmă de uzură, chiar dacă nu erau deschise de mult timp. Întrebarea vine de ce apar aceste urme de uzură dacă vorbim de echipamente premium. Răspunsul este simplu, din cauza utilizării intense, lipsa întreținerii adecvate și utilizarea incorectă.  Achiziționarea de echipamente premium personale asigură durabilitate aparatelor. În plus, majoritatea magazinelor de fitness oferă garanții echipamentelor ce pot acoperi servicii de service și reparații. Noi oferim aceste servicii, pentru toate aparatele de antrenament pe termen lung.

Bicicleta eliptică ECE5-22 Encore este aleasă frecvent pentru antrenament acasă, chiar dacă este semiprofesională, destinată sălilor de fitness cu trafic mediu, cluburilor sportive sau sălilor de fitness din companii.

BICICLETA ELIPTICA ECE5-22 ENCORE

bicicleta eliptica semiprofesionala

Îmbină utilul cu plăcutul cu un aparat fitness ce pare o piesă de mobilier

Cu echipamente fitness fiabile, testate și certificate la domiciliu, veți avea încredere că sunteți în siguranță pe percursul antrenamentului. În funcție de nevoi, puteți cumpăra două tipuri de echipamente: echipamente cardio și echipamente de forță, sau un aparat care să le cuprindă pe amândouă. Puteți obține rezultate mai rapide cu un antrenament intens, folosind un aparat fitness premium.

Formula ideală între antrenament intens (cardio și forță), design inovativ ce se încadrează perfect în orice locuință și spațiu de depozitare minim, a fost descoperită de WaterRower. Puteți alege din diferite modele și nuanțe aparatul de vâslit potrivit, depinde doar de gusturi, designul locuinței și îmbinarea culorilor. Toate aparatele WaterRower sunt realizate din lemn foarte rezistent, prelucrat și finisat manual în SUA.

APARAT DE VASLIT WATERROWER CLASSIC S4

aparat de vaslit waterrower classic

 

 

În concluzie, investiția în echipamente fitness premium pentru antrenament acasă, merită fiecare bănuț. Vă permite să rămâneți în siguranță, vă antrenați eficient, economisiți bani pe termen lung și oferiți valoare și bun gust locuinței.

Spor la antrenament!

Citește și WATERROWER REVIEW: UN ANTRENAMENT COMPLET CU UN SINGUR APARAT