Potrivit celor mai populare site-uri de fitness la nivel internațional (gympros.com, ffcash.net și livestrong.com) Precor se află pe primul loc în topul celor mai bune branduri de aparate fitness din lume.

Precor este un brand de încredere din lumea fitness-ului, care produce echipamente premium, incluzând biciclete eliptice, AMT-uri, benzi de alergare, steppere, aparate fitness și multe altele. Afiliat cu Amer Sports, o companie lider în domeniul echipamentelor sportive, nu e de mirare că acest brand se află pe primul loc în topul celor mai bune aparate fitness din lume.

Înființată în 1980, Precor a găsit noi metode de inovație a echipamentului sportiv de atunci. Benzile de alergare produse de această companie remarcabilă, sunt construite pentru a rezista unor nivele de intensitate variabile și sunt dotate cu un motor cu auto-răcire.

banda de alergare precor

Pedalele, scaunele pentru biciclete și ghidoanele, sunt proiectate ergonomic pentru a oferi confort maxim în antrenamentele mai lungi. Bicicletele eliptice se bucură de versatilitate și durabilitate, iar mânerele sunt proiectate pentru a lucra întregul corp. Acestea oferă și opțiunea de a păși fără mâini, optimizând arderea caloriilor.

bicicleta eliptica precor

Stepperele sunt concepute pentru a încuraja o pozitie mai bună, cu spatele drept și un impact minim asupra articulațiilor. Designul acestora oferă o experiență unică și revoluționară în lumea fitnessului.

stepper precor

Achiziționarea unui echipament fitness de înaltă calitate aduce un beneficiu enorm în succesul antrenamentelor, contribuind atât la sănătatea fizică a celui care se antrenează, cât și la cea psihică, oferind o experiență de fitness remarcabilă. Astfel, cele mai multe branduri de top, au în vedere diversitatea stilurilor de exerciții și modul în care corpul uman se integrează în designul lor, împreună cu durabilitatea și calitatea acestor produse premium.

precor

 

Atunci când încercați să atingeți obiectivele de fitness dorite, căutați informații despre diferitele mărci de echipamente și gândiți-vă cât de eficiente pot fi acestea în atingerea obiectivelor dumneavoastră. Dacă alegeți brandul numărul unu în lume, Precor, cu siguranță investiția achiziționării acestor echipamente va fi acoperită de eficiența și calitatea acestora, aprecierea clienților mulțumiți și satisfacția personală de a deține o sală de fitness cu echipamente marca Precor.

Fitlife este importator și distribuitor direct a echipamentelor Precor în România, oferind suport încă din faza de realizare a proiectelor, până la amenajarea completă a sălilor de fitness. Printre clienții noștri care au ales aparatele de fitness Precor, se numără hotelul Hilton din București.

hilton

 

Pentru informații și oferte, contactați-ne!