Avem nevoie de sport și în sistemul public, nu doar în cel privat. Susținem ideea de o viață sănătoasă prin sport și venim în întâmpinarea instituțiilor de stat care doresc construirea sau modernizarea unei săli de sport și fitness cu aparate de calitate la cele mai bune prețuri.

Ne gândim la sănătatea copiilor noștri și ne dorim săli de sport moderne în școli, clase de aerobic, yoga, pilates, aquagym sau arte marțiale. Ne gândim la siguranța noastră de zi cu zi și la siguranța noastră ca popor, dorindu-ne militari, polițiști și jandarmi bine pregătiți, care se antrenează în săli de fitness dotate cu aparate cardio și echipamente pentru bodybuilding.

sala de fitness scoala militara

Inaugurare sală de fitness Academia Tehnică Militară ”Ferdinand I” – sursa: mta.ro

Ne bucurăm când studenții arată interes pentru sport și au posibilitatea să meargă la o sală de fitness din cadrul facultății fără să fie nevoiți să plătească abonamente la săli de fitness private. Ne dorim spitale și clinici de recuperare cu aparatura fitness completă, dotate cu benzi de alergare, biciclete, aparate multifuncționale și accesorii pentru aerobic (mingi fitness, gantere pentru aerobic, saltele, steppere sau benzi elastice).

sala de recuperare medicala

Recuperare Medicală, Medicină Fizică, Balneologie – sursa: Arcadia Medical

Prin departamentul de vânzări dedicat segmentului business to business, vă oferim posibilitatea de achiziționare a echipamentelor fitness prin Sistemul Electronic de Achiziții Publice (S.E.A.P.). Ne găsiți cu denumirea de S.C. BNT SISTEM S.R.L.

Servicii oferite:

  • Consultanță gratuită în alegerea echipamentelor
  • Transport gratuit
  • Garanție, servicii de montaj și service
  • Prețuri preferențiale, în funcție de complexitatea proiectului
  • Suport în derularea proiectelor din Fonduri Europene sau Start-up Nation
  • Răspuns în maxim 24 ore din zilele lucrătoare
  • Furnizarea documentelor necesare (proforma, contract, declarații, certificate de conformitate și garanții)
fitlife showroom bucuresti

Majoritatea produselor sunt disponibile a fi achiziționate online pe site-ul www.fitlife.ro. Echipamentele profesionale,care nu sunt in stoc, pot fi aduse pe comandă. Pentru întrebări sau oferte personalizate, ne puteți contacta prin email: vanzari@fitlife.ro sau telefon: 0731.022.822.