Știm cu toții teoria cadourilor: nu se cumpără doar de sărbători. Dar, nici nu îmi imaginez cum ar fi anul acesta dacă nu ar veni ”Iepurașul” sau ”Moș Crăciun”. Trebuie să recunoaștem că, indiferent de vârsta pe care o avem, aceste două sărbători trebuie să ”vină” cu un cadou.

Dacă citești acest articol, înseamnă că și tu gândești la fel și ești în căutarea unui codou. Sperăm să te ajutăm cu aceste sugestii, iar cadoul ales să fie o surpriză plăcută pentru cei dragi.

Noi îți dăm câteva idei, tu alegi.

  1. Shaker cu spațiu pentru stocarea suplimentelor

Merge la sală? Cu siguranță are nevoie de un shaker de calitate, prevăzut cu trei compartimente ce permit stocarea suplimentelor. Shakerul poate fi încălzit în cuptorul cu microunde sau se poate păstra în frigider, fiind rezistent chiar și la temperatura înghețului.

smart shaker
  1. Iron Arms – pentru antebrațe puternice

Ideal pentru consolidarea mușchilor antebrațelor, beneficiile acestui accesoriu sunt remarcate în tenis, golf, box, hochei și baschet. Astfel, dacă ai prieteni pasionați de aceste sporturi, ajută-i să se antreneze.

accesoriu antebrate
  1. Minge pentru aerobic – ideală pentru exercițiile efectuate la sală sau acasă

Mingea pentru aerobic este un cadou ideal, atât pentru pentru antrenarea mușchilor abdomenului, spatelui și oblici, cât și pentru stretching și tonifierea totala a corpului. Pentru persoanele care stau mult timp la birou, poate fi folosită și pe post de scaun.

minge aerobic
  1. Coardă de sărituri – ajustabilă pe lungime

Dacă tot vine primăvara, este momentul perfect pentru săritul corzii în fața blocului sau în parc.  Coarda de sărituri de la Iron Gym este un accesoriul perfect pentru dezvoltarea rezistenței cardio, vitezei, echilibrului și sporește agilitatea picioarelor.

coarda de sarituri
  1. Gantere pentru aerobic – set de două bucăți

Ganterele sunt printre cele mai folosite accesorii în antrenamentele de aerobic. Sunt ideale pentru dezvoltarea musculaturii brațelor și pot fi folosite individual sau în perechi, câte una în fiecare mână. Materialul din care sunt confecționate le face plăcute la atingere, iar forma permite o priza bună, asigurandu-se astfel confort și eficiență în timpul exercițiilor. Se pot folosi în cadrul antrenamentelor realizate în propria locuință sau la sala de forță.

gantere aerobic
  1. Rola pentru masaj – cu striații fine, pentru un masaj relaxant

Rola pentru masaj este cea mai bună modalitate de a preveni leziunile și de a grăbi recuperarea dupa un antrenament intens, prin eliberarea tensiunii musculare. Prezintă striații fine, conferind un masaj delicat. Oferă-i acest cadou și îți va mulțumi după fiecare antrenament.

rola masaj
  1. Saltea fitness – pentru exercițiile de aerobic

Realizată din spumă de mare densitate, salteaua fitness este un accesoriu obligatoriu pentru exercițiile efectuate la sol. Aceasta crește confortul antrenamentelor, fiind antiderapantă. Este ușor de transportat și depozitat datorită formei și mânerului de prindere.

saltea fitness
  1. Căști fitness – rezistente la umezeală, cu tehnologie wireless

Aceste căști sunt special concepute pentru a fi folosite în timpul antrenamentelor. Prezintă butoane pentru control rapid și microfon încorporat ce poate fi utilizat în timpul convorbirilor telefonice. Lungimea cablului din jurul gâtului poate fi ajustată pentru a se potrivi cerințelor fiecărui utilizator. Pot fi purtate cu ușurință în buzunar sau în husa impermeabilă.

 casti fitness

  1. Banda elastică – pentru exerciții multiple

Banda elastică permite antrenarea grupelor principale de mușchi, brațe, spate, pectorali, abdomen, coapse și fese, fiind ideale pentru creșterea gradului de dificultate a exercițiilor. Oferă-i o mică lasă de fitness într-un buzunar.

banda elastica

 

  1. Coarda de suspensie – folosește greutatea propriului corp

Coarda de suspensie permite realizarea exercitiilor în suspensie, folosindu-se greutatea propriului corp, în diferite planuri de înclinare. Este potrivită pentru oricine deoarece se poate controla nivelul de rezistență și dificultate.

coarda de suspensie

În speranța că ți-am fost de ajutor, îți dorim sărbători frumoase alături de cei dragi!

Cu drag,

Echipa Fitlife