Vremurile s-au schimbat. Timpul nu ne mai ajunge, iar nevoia de a face mișcare a crescut odată cu alimentația, nu tocmai sănătoasă, de care avem parte. Dacă timpul nu îți permite să mergi la sală, te poți antrena acasă. Posibilitățile sunt nelimitate, începând de la aparate de vâslit, aparate multifuncționale, benzi de alergare și gantere reglabile, până la accesorii de antrenament precum roata de abdomen, bara de tracțiuni, flexori, benzi elastice, coarda de suspensie și alte accesorii fitness pentru acasă. Îți prezentăm câteva dintre ele aici.

Aparat de vâslit WaterRower A1 Home

Aparatul de vâslit a devenit un aparat de fitness foarte popular, mai ales în rândul persoanelor care își doresc un antrenament cardio intens, dar nu prin alergare. Aparatul de vâslit WaterRower A1 Home este ideal pentru antrenamentul de acasă, deoarece antrenează până la 84% din masa musculară.

Acest aparat de vâslit este realizat în SUA și dispune de un design unic și modern, ce îl face să se integreze perfect în orice locuință. Este construit din lemn de frasin, necolorat și finisat cu ulei danez, special proiectat pentru utilizarea la domiciliu. Este ușor de folosit datorită butoanelor din jurul monitorului, afișând funcții precum timp, distanță vâslită și caloriile consumate.

aparat de vaslit waterrower a1 home

 

Aparat multifuncțional WB-LS

Dacă îți dorești un antrenament complet, acasă, alege un aparat fitness multifuncțional. De exemplu, aparatul multifuncțional WB-LS de la Powertec, face parte din seria aparatelor fitness cu incarcare libera, semiprofesionale si pentru acasa. Sunt extrem de folosite de culturisti si de cei care vor sa se antreneze la un nivel superior. Aparatul multifunctional Workbench Levergym (WB-LS) permite efectuarea celor mai eficiente exercitii cu greutăți libere. Aveți posibilitatea de a face peste 20 de exercitii ce lucrează fiecare grupa musculara, la intensitate maxima.

Utilitatea aparatului este data de sistemul cu parghii, care s-a dovedit a fi cea mai rapida si eficienta metoda de antrenament in sala de fitness sau acasa. Powertec este pionierul introducerii aparatelor pe baza de parghii pe care le-a adus in casele oamenilor si in salile de fitness, oferind posibilitatea persoanei care se antreneaza sa beneficieze de cea mai buna metoda de a-si tonifia si dezvolta corpul la potentialul sau maxim.

aparat multifunctional fitness

Banda de alergare LifeSpan TR 1200i

Banda de alergare TR 1200i, asigură un antrenament cardio eficient, fiind utilizată în special pentru scăderea în greutate, tonifiere și slăbit. Banda de alergare este pliabilă, fiind perfectă pentru orice locuință, indiferent de spațiu. Suprafața de alergare de 142 x 51 cm și prezintă 6 amortizoare prin compresie, ce reduc impactul asupra articulațiilor gleznelor, genunchilor și spatelui, puterea motorului fiind de 2.5 CP. Display-ul LCD multicolor – afișează informații cu privire la tipul programului, înclinare, viteză, timp, distanța parcursă în km, număr de calorii consumate, pulsul și chiar numărul pașilor făcuți.

Această bandă de alergare pune la dispoziție 17 programe presetate pentru antrenamente, proiectate pentru siguranță și eficacitate optimă.  Aceste programe vă ajută în atingerea obiectivelor, indiferent dacă acestea sunt pierderea în greutate, îmbunătățirea stării generale de sănătate sau doborârea propriilor recorduri.

banda de alergat pliabila lifespan

 

Aparat AB GENERATOR

Acest aparat pentru abdomen se potriveste perfect în orice locuință deoarece este pliabil. Aparatul vă oferă posibilitatea tonifierii întregului corp prin combinarea exercitiul cardiovascular cu cel de forță. Vă ajută astfel să reduceți țesutul adipos și să vă tonifiați musculatura, dezvăluind un abdomen plat și o musculatură puternică într-un timp foarte scurt.

Permite antrenarea brațelor, abdomenului, șoldurilor, feselor și coapselor în același timp. Este prevăzut cu mânere ergonomice și oferă patru nivele de reglare pe verticală. Prezintă suporturi confortabile pentru protecția coatelor și genunchilor în timpul antrenamentului.

aparate fitness pentru acasa

 

Banca reglabila Sveltus

Banca reglabilă de la Sveltus este un aparat esențial pentru antrenamentul de acasă. Este realizată din oțel rezistent la tensiune, iar scaunul cu pernă groasă vă asigură un confort maxim. Permite realizarea unor exerciții complexe, în șase poziții diferite. Cele 6 poziții de reglare permit ajustarea în funcție de tipul exercițiului și preferințele utilizatorului. Este ideală pentru antrenarea bicepsului, tricepsului, abdomenului, umerilor, pieptului si spatelui.

 

Ganteră reglabilă 2,5 kg -24 kg

Gantera cu încărcătură reglabilă între 2,5 și 24 kg, face parte dintr-un sistem revoluționar de gantere pentru acasă, permițând realizarea exercițiilor pentru brațe, într-un mod mult mai simplu. Acest sistem oferă o priză foarte bună, iar selectarea greutăților se face ușor și rapid, cu ajutorul unor rotițe amplasate la exteriorul suportului. Spune ”adio” discurilor împrăștiate prin casă, alege sistemul de gantere reglabile ușor de folosit. Această ganteră reglabilă este compactă și ușor de depozitat. Pachetul conține 10 discuri metalice, bară și suport, manual de utilizare.

gantere reglabile pentru acasa

 

Roată de abdomen Iron Gym SPEED ABS

Aparatul Iron Gym Speed Abs este perfect pentru antrenamentul acasă. Permite să faceți toate exercițiile de care aveți nevoie pentru a obține un abdomen perfect, umeri puternici, bicepsi și tricepsi sculptați. Iron Gym Speed Abs este un accesoriu de antrenament ce poate fi folosit atât de începători cât și de profesioniști, datorită sistemului de asistență internă. Acest sistem facilitează revenirea la poziția inițială, într-un mod controlat, solicitând la maxim mușchii abdominali.  Mânere ergonomice de înaltă calitate, ajută la minimalizarea oboselii mâinilor și păstrarea lor într-o poziție naturală, sporind controlul și confortul, pentru un antrenament eficient.

iron gym speed abs

 

Bandă elastică fitness Elastiband 3 Forces

Elastiband 3 Forces este o bandă elastică ce permite antrenarea grupelor principale de mușchi (brațe, spate, pectorali, abdomen, coapse și fese) la trei intensități diferite: 10, 12 și 15 kg. Poate fi folosită în antrenamentul de acasă atât de bărbați cât și de femei, fiind un accesoriu cu forță de rezistență diferită în functie de buclele utilizate în exerciții.

banda elastica fitness

Coarda de suspensie

Exercițiile în supensie au luat amploare în ultimul timp, deoarece sunt simple și utilizează greutatea propriului corp. Coarda de suspensie este un instrument cu ajutorul căruia se realizează majoritatea exercițiilor în suspensie, folosindu-se greutatea propriului corp, în diferite planuri de înclinare. Acesta permite realizarea antrenamentelor de tip interval training, forță sau cardio, în funcție de scopul și obiectivele setate. Este potrivit pentru oricine, deoarece se poate controla nivelul de rezistență și dificultate. Poate fi un antrenament perfect atât pentru reabilitare, cât și pentru un program de fitness intensiv. Coarda de suspensie permite antrenarea întregului corp, susține dezvoltarea forței musculare, crește flexibilitatea, echilibrul și mobilitatea, reduce riscul de accidentări și dezvoltă forța în regim de rezistență. Este ușor de instalat și de utilizat, mânerele fiind ultra soft, iar curelele de înaltă calitate. Pachetul conține: coarda de suspensie, săculeț pentru transport, ancoră de ușă și curea de prindere pe suport.

coarda de suspensie

Bară de tracțiuni Iron Gym Original

Bara de tracțiuni Iron Gym Original NEW se bucură de popularitate printre practicanții de sport și fitness din întreaga lume. Este un produs de calitate superioară, performant și ușor de folosit. Bara de tracțiuni vă ajută să vă construiți un corp puternic, într-un timp scurt, acasă.

Această bară se prinde ușor de orice cadru de ușă, fără a-l deteriora. Cu ajutorul ei se pot realiza exerciții pentru abdomen, tracțiuni și flotări, ajutând la tonifierea părții superioare a corpului: umeri, spate, bicepsi, tricepsi și pectorali. Obține un corp puternic cu o investiție minimă!

 

bara treaciuni iron gym

 

 

În încheiere îți oferim câteva sfaturi pentru antrenamentele acasa:

  1. Alege aparatul fitness care ți se potrivește, îți place și te atrage să lucrezi cu el. Dacă nu vei face acest lucru, după o perioadă scurtă de timp riști să îți pierzi interesul.
  2. Pentru a te menține motivat, încearcă să te antrenezi pe muzică. Sunt o mulțime de playlist-uri energizante ce te vor motiva și vor face antrenamentul mai distractiv.
  3. Evită rutina, schimbă frecvent exercițiile. Sunt o mulțime de tutoriale și aplicații care te ajută să folosești aparatele și accesoriile la intensitate maximă, schimbând mereu exercițiile. În funcție de aparatul fitness ales, ajută-te de programele de antrenament oferite de furnizorii noștri: pentru aparatul de vâslit – WaterRower 6 Week Beginners Program, produse Iron Gym – Iron Gym Trening Academy, iar pentru elastiband-urile de la Sveltus, găsești postere cu exerciții și tutoriale online.
  4. Stabilește-ți obiective și urmărește rezultatele. Dacă nu ții o evidență a antrenamentelor, a greutății corporale sau a formelor corpului tău, nu vei ști niciodată dacă te antrenezi eficient.
  5. Ai grijă la ce mănânci, adoptă un stil de viață sănătos, bazat pe o alimentație echilibrată.

Construiește-ți propria sală de fitness, acasă. Spor la antrenament!

Citeste si 10 MOTIVE SA INCERCI INDOOR ROWING