Dacă sunteți în căutarea celei mai bune soluții pentru echiparea unei săli de fitness, sau doar sunteți curioși care sunt brandurile de top din această industrie, va prezentăm oferta noastră și câteva proiecte realizate. Mulțumim sălilor care au avut încredere în noi și ne-au ajutat să devenim unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori de echipamente fitness și articole sportive din România.

precor romania

 

 

 

PRECOR – producătorul numărul unu pe piața aparatelor fitness profesionale


Precor
este producătorul numărul unu pe piața aparatelor fitness profesionale, în special cele cardio. Este o companie de origine americană ce proiectează si produce echipamente cardio și forță high-end, cu investiții substanțiale în cercetare și dezvoltare. Cu o experiență de aproape 30 de ani, este lider incontestabil datorită designului, caracteristicilor ergonomice și superiorității tehnologice avansate a aparatelor de fitness. Scopul celor de la Precor este de a oferi experiențe personale de sănătate și fitness care să-i ajute pe oameni să trăiască viața pe care și-o doresc. Avem încredere în produsele Precor și împreună cu ei vă ajutăm să duceți o viață frumoasă, sănătoasă, trăită la intensitate maximă.

Sala de fitness Athenee Palace Hilton Bucharest a avut încredere în noi și în produsele Precor. Pe lângă aparatele fitness de calitate de la Precor, în echiparea acestei săli am folosit pardoseli premium marca Pavigym.

sala fitness hilton

Proiect echipare sală de fitness – Athenee Palace Hilton Bucharest

Un alt proiect cu aparate fitness marca Precor a fost echiparea săli de fitness Big Fitness.

big fitness cluj

Proiect echipare sală de fitness – Big Fitness Cluj-Napoca

impulse fitness romania

 

 

 

IMPULSE FITNESS –  producător independent de aparate fitness

Impulse Fitness este cunoscut ca producător independent de aparate fitness de peste 20 de ani. Experiența lor însă, a început în 1970 ca producător de echipamente fitness pentru branduri de renume din SUA și Europa. Succesul a venit o dată cu producerea liniilor proprii destinate antrenamentelor de forță și cardio. Reușesc astfel să ofere o gamă vastă de aparate destinate utilizării profesionale sau în scopuri comerciale. Își respectă angajamentul de a crea produse inovatoare, de calitate superioară și tocmai acest lucru a făcut din Impuls un producător și dezvoltator de top din industria fitness.

Multe săli de fitness aleg aparatele fitness de la Impulse, printre proiectele realizate de noi numărându-se Oxygen Club Constanța, Social Gym, Big Fitness.

oxigen club

Unul din proiectele Fitlife – Oxygen Club Constanța

 waterrower romania

 

 

 

WATERROWER – APARATE DE VASLIT SALI DE ROWING

Pe parcursul a peste 20 de ani de activitate, WaterRower a combinat designul stilizat, prelucrarea manuală și materialul natural pentru a crea cel mai bun simulator de vâslit din lume. Liniștea rezultată din mobilitatea apei împreună cu ritmul mișcării fac din aparatul de vâslit WaterRower un excelent aparat fitness. Designul, premiat în toată lumea, diferențiază aparatul de vâslit de toate echipamentele de fitness existente, vâslitul fiind recunoscut ca unul dintre cele mai eficiente exerciții de tip cardio.

Aparatele de vâslit profesionale pot fi integrate în orice sală de fitness, în zona cardio. Însă, un nou concept a luat amploare în ultimii ani în România, clasele de rowing. Suntem mândri de echiparea  primei clase de rowing din Cluj Napoca cu aparate de vâslit WaterRower A1 Studio. Mulțumim DTox Fitness Studio.

studio dtox

Echipare studio de rowing în Cluj-Napoca – DTox Fitness Studio

 powertec romania

 

 

POWERTEC – APARATE FITNESS SEMIPROFESIONALE PENTRU SALI DE FITNESS CU TRAFIC REDUS

Powertec este pionier și lider de echipamente fitness pentru săli de fitness cu trafic redus. Cu sediul în sudul Californiei, Powertec este prezent pe piețe din Statele Unite, Europa și Asia încă din 1997. Powertec oferă cele mai echilibrate soluții de echipare a sălilor de fitness personale sau a celor din lanțuri hoteliere, organizații guvernamentale, companii și universități. Datorită raportului excelent între calitate și preț, aparatele cu încărcare manuală de la Powertec, sunt căutate mai ales de cei care caută soluții personalizabile pentru sala lor de fitness.

Cel mai recent proiect de echipare a unei săli cu aparate fitness Powertec a fost la Sibiu, o sala privata pentru personal training sau clase de maxim 5 participanti.

future training-sibiu

Echipare sala personal training în Sibiu – Future Training

 

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune soluții pentru echiparea unei sălii de fitness, Fitlife vă stă la dispoziție cu aparate fitness de calitate, consultanță în alegerea echipamentelor și oferte avantajoase. Ne puteți contacta la adresa de email: vanzari@fitlife.ro, telefonic: 0722-800-483.

Vă așteptăm!

 

 Citeste si sala de fitness prin programul Start-up Nation