Vrei propria ta sală de fitness? Alege programul Start-up Nation. Suntem alături de tine oferindu-ți consultanță gratuită în alegerea echipamentelor și accesoriilor fitness, prețuri preferențiale și oferte personalizate în funcție de buget.

Ce ai nevoie pentru o sala de fitness

În acest an, prin intermediul programului Start-up Nation, poți obține sprijin financiar de până la 200.000 de lei pentru înființarea unei săli de fitness. Pe lângă acoperirea cheltuielilor cu închirierea spațiului și salariile angajaților, din acești bani se vor achiziționa echipamente precum: multifuncționale, prese picioare, aparate extensie/flexie picioare, aparate de vaslitbenzi de alergare, biciclete fitness, bănci de antrenament, discuri olimpice și bare, gantere și multe alte echipamente necesare desfășurării activității.

sala de fitness cu aparate precor

 

Cum iti maximizezi sansele in aprobarea proiectului Start-up Nation

Din experiența anilor trecuți, foarte apreciate au fost proiectele inovative, bazate pe tehnici și metode noi de antrenament, cum ar fi antrenamente de tip funcțional training. Proiectele care au avut la bază accesorii și echipamente de fitness moderne, au avut cel mai mare punctaj din maximul de 95 puncte oferite pentru aceste proiecte.

Pentru a putea solicita finanțarea unui astfel de proiect, trebuie să ai o societate având codul CAEN 9313 (activități ale centrelor de fitness), această clasă incluzând cluburi sportive și centre de fitness și culturism.  Pe lângă societate, cea mai importantă parte o reprezintă proiectul de achiziționare a echipamentelor fitness.

Dacă ești în etapa de căutare a echipamentelor necesare unei săli de fitness, pentru ca proiectul tău să fie aprobat, trebuie să ții cont de următoarele cerințe:

  • echipamentele trebuie să fie noi, profesionale și durabile;
  • echipamentele trebuie să aibă garanție, să fie ușor de întreținut și reparat;
  • echipamentele trebuie să asigure clienților siguranță maximă în timpul utilizării.
sala de fitness functional training

Cea mai buna oferta calitate-pret este castigatoare

 

Pentru a veni în întâmpinarea antreprenorilor care vor să aplice pentru acest tip de finanțare, Fitlife oferă consultanță gratuită în echiparea completă a unei săli de fitness. Portofoliul nostru cuprinde aparate fitness profesionale și semiprofesionale, pardoseli, echipamente și accesorii pentru aerobic, funcțional training sau yoga. Echipamentele noastre acoperă toate tipurile de antrenamente, de la forță, cardio, rowing și cycling, până la antrenamente cu accesorii de tip funcțional training și HIIT. Va ajutam cu oferta de aparate fitness si accesorii necesare unei sali de fitness la cele mai bune preturi.

Pentru mai multe informații, oferte comerciale și proiecte, contactează-ne la:
T: 0722-800-483
E: vanzari@fitlife.ro
comenzi@fitlife.ro