Aparatul de vâslit WaterRower este un concept inedit, livrat aproape perfect, plăcut ochilor și urechilor care lucrează întregul corp printr-o mișcare lină. Calitatea construcției este sublimă, extrem de convenabilă să te antrenezi, iar apoi să îl deplasezi prin casă și să îl depozitezi. O fi Concept 2 pentru săli de sport, dar WaterRower este și pentru săli de fitness și pentru acasă.

În cele ce urmează vă prezentăm recenzia făcută de Matt Kollat, redactor la T3.com.

Am o mărturisire de făcut: întotdeauna am vrut să încerc un WaterRower. Ador felul în care arată și am invidiat oamenii care au făcut recenzii și videoclipuri despre el. Așadar, când mi s-a oferit șansa de a face o recenzie despre WaterRower, am fost extrem de fericit. Singura mea grijă a fost: va răspunde așteptărilor mele înalte? Vești bune: a făcut-o.

Seria WaterRower Natural S4 se află în vârful celei mai bune liste cu aparate de vâslit de la noi și nu prevăd că va fi detronată în curând. Câștigă prin estetică, ușurința de utilizare și sunet, sau mai degrabă lipsa emisiilor de sunet.

 

aparat de vaslit waterrower natural s4

 

Vezi toată seria de aparate de vaslit WaterRower disponibile!

După ce am petrecut câteva săptămâni vâslind, pot spune acest lucru în siguranță: dacă veți avea vreodată în vedere să cumpărați un aparat de canotaj pentru casa dvs. (sau sala de sport acasă), alegeți WaterRower. Acesta îți va da impresia de a naviga pe apă reală, în confortul propriei case. Ce puteți cere mai mult?

WaterRower review: Ergonomic si estetic

De îndată ce vă veți cumpăra un aparat de vaslit WaterRower, veți ști că a fost o investiție bună. Pare robust, bine construit din lemn de calitate. În ciuda presupunerilor că va fi prea greu de manevrat prin casă după ce ați terminat antrenamentul, este surprinzător de ușor să-l mutați, chiar și într-un apartament mic ca al meu, folosind roțile de transport de pe rower.

La al doilea aspect, veți admira simplitatea rower-ului; nu este complicat, nu va necesita foarte multă întreținere și vă va servi bine, deoarece nu există multe lucruri care să se complice și să nu meargă. Această noțiune este consolidată în continuare, deoarece nu necesită nici o sursă de alimentare externă. Bazinul de apă de la capătul rower-ului este suficient de mare pentru a oferi o forță considerabilă de rezistență, nefiind voluminoasă pentru a vă încurca cu ceva.

Chiar și mânerul este bine făcut: atunci când vâsliți, simțiți că o faceți cu vâsle adevărate. Sunetul apei care se grăbește în bazinul de rezistență consolidează și mai mult senzația de plimbare pe apă.

 

aparat de vaslit cu apa

 

Scaunul este suficient de confortabil, nu prea moale și cu adâncituri, astfel încât să stați confortabil pe el și să nu alunecați în timpul antrenamentelor. Se deplasează sigur pe șine, fără probleme și fără a vă îndepărta de experiența de canotaj.

Elementul de fixare al picioarelor colorează puțin imaginea rower-ului perfect: în numele simplității presupun, au folosit suporți cu eliberare rapidă și poate să se desprindă puțin în timpul exercițiilor intense. Nu se vor dezlipi complet, dar vor da drumul un pic picioarelor după 30 de minute de antrenament.

WaterRower review: Ușurința utilizării

Probabil cel mai bun lucru despre WaterRower este cât de ușor este să lucrați cu el. După ce a fost instalat, trebuie doar să apăsați butonul de pornire de pe monitor și să începeți antrenamentul.

Conceptul WaterRower este simplu, dar eficient; oferă o experiență excelentă de antrenament, solicitantă fizic și calmează din punct de vedere mental. Pe măsură ce vâsliți mai intens, apa va oferi o rezistență mai puternică, cu atât vă solicitați mai mult; dar, în același timp, va emite un sunet reconfortant, creând o experiență suprarealistă, dar plăcută.

Am avut îngrijorări cu privire la conceptul „cu cât vei vâsli mai tare, cu atât mai multă rezistență vei simți”, dar nu o mai am. Sistemul funcționează perfect și dacă doriți să vă mențineți antrenamentul simplu, dar eficient, WaterRower vă va ajuta să atingeți acest obiectiv.

Inginerii și designerii din spatele aparatelor WaterRower au aruncat o privire îndelungată la elementele fundamentale ale canotajului și au înlăturat toate caracteristicile inutile, lăsând în urmă esența canotajului de interior, combinată cu senzația de vâslit pe apă adevărată.

WaterRower review: Performanța monitorului S4

Monitorul S4 este simplu de utilizat. Dacă doriți să vâsliți fără un anumit obiectiv, trebuie doar să apăsați butonul de pornire și puteți începe antrenamentul imediat. Odată ce începeți primul antrenament, monitorul va începe să înregistreze toate valorile acolo.

Monitorul S4 afișează vâsliri pe minut, intensitatea, timpul petrecut în exercițiu și distanța parcursă. Ecranul este suficient de mare, astfel încât să îl puteți citi cu ușurință în timp ce vă faceți antrenamentul.

Puteți seta, de asemenea, obiective simple de timp sau distanță folosind butonul de antrenament. În plus, puteți seta, antrenamente cu distanțe și timp, ceea ce înseamnă că puteți face antrenamente cronometrate cu timpi de odihnă pentru a vă condimenta puțin antrenamentele.

monitor waterrower s4

 

Această ultimă funcție este deosebit de bună pentru începători, care altfel le va fi dificil să vâslească perioade mai lungi de timp. Puteți configura un antrenament de trei ori câte trei minute, cu un minut de odihnă între ele.

Obținerea unui WaterRower este o investiție. Achiziționând unul, investiți în sănătatea dvs. într-un mod la modă și funcțional. Liniile subtile ale WaterRower fac din această mașină de vânătoare un ornament elegant și ceva ce nu veți dori să ascundeți, chiar și atunci când nu este folosit.

WaterRower review: Verdictul

Antrenamentul cu aparatul de vâslit WaterRower este o experiență de nerefuzat și ar trebui să-l încercați dacă sunteți interesat de canotaj și de antrenament în general. Vâslitul este un mod excelent (și provocator) de a vă îmbunătăți sănătatea cardio și de a vă construi forța musculară. WaterRower va face totul, fără să vă deranjeze familia sau vecinii, deoarece este la fel de liniștit ca un ninja.

Citește și beneficii și caracteristici aparat de vâslit.

Găsiți întreaga gamă de aparate de vâslit WaterRower pe fitlife.ro, importator și distribuitor oficial în România.