Cu sediul în sudul Californiei și cu puncte de desfacere în Statele Unite, Europa și Asia, Powertec s-a remarcat prin aparate fitness semiprofesionale, cu încărcare manuală, de calitate ireproșabilă, inovatoare și la prețuri accesibile. Datorită raportului excelent dintre calitate și preț, aparatele Powertec au devenit extrem de căutate, atât de atleții profesioniști cât și de entuziaștii care își doresc echipamente fitness de calitate comercială, la prețuri de aparate fitness pentru acasă.

Așa a apărut seria de produse Streamline, o selecție a celor mai populare produse ce poartă marca Powertec, cu aceleași caracteristici ca linia Strength în ceea ce privește calitatea și durabilitatea. Această serie de produse vizează țările demografice mai tinere, în curs de dezvoltare, sportivi care încep să-și construiască propria lor sală de fitness, acasă.

Aceste produse au aceeași capacitate de încărcare, funcționalitate și garanție ca produsele clasice, dar la un preț mai mic comparativ cu cel curent, Strength Line Classic. Pentru a le deosebi, Seria STREAMLINE vine cu toate finisajele în negru mat.

Aparat STREAMLINE HALF RACK

Acest aparat este proiectat după clasicul Half Rack, pe baza preferințelor clienților și suportă până la 226 kg. Permite realizarea unei game variate de exerciții: pentru biceps, triceps, piept, genuflexiuni. Streamline Half Rack este dotat cu un design nou, ce permite și realizarea tracțiunilor. Prezintă de asemenea, un sistem numeric (spații numerotate) pentru reglare rapidă. Mânerele ergonomice sunt realizate astfel încât să ofere utilizatorului mai mult confort. Dimensiune produs: 94 x 130 x 215 cm, greutate: 80 kg.

aparat half rack powertec

STREAMLINE APARAT POWER RACK

Aparatul STREAMLINE POWER RACK este proiectat după clasicul Power Rack 2018. Acesta oferă posibilitatea realizării unei game variate de exerciții: tracțiuni, genuflexiuni, crunch-uri, crunch-uri laterale, etc. Capacitatea de încărcare este de 453 kg. Fiecare parte a cadrului este prevăzut cu 22 de orificii numerotate, pentru a permite poziționarea accesoriilor în funcție de tipul exercițiului efectuat. Dimensiune produs: 213 x 129 x 128.5 cm, greutate: 97 kg.

aparat fitness power rack

STREAMLINE FUNCTIONAL TRAINER

Aparatul Funcțional Streamline este unul dintre cele mai versatile și unice sisteme de antrenament de pe piață. Vine ca un aparat cu încărcare manuală, dar puteți adăuga și greutatea unică selectivă de 86 kg pe stivă. Acest aparat este ideal pentru culturiștii care caută să izoleze și să maximizeze fiecare grupă musculară sau cei care caută un antrenament complet la un singur aparat. Noul Trainer Functional Streamline (WB-FTS18) este similar cu originalul WB-FT, având două opțiuni de încărcare: cu stivă sau discuri olimpice. Dimensiune produs: 128 x 175.5 x 215 cm, greutate maximă încărcare: 226 kg.

STREAMLINE OLYMPIC BENCH

Această bancă reglabilă WB-OBS18 face parte din linia Strength STREAMLINE, destinată celor care vor să-și facă propria sală de fitness acasă. Culoarea, negru mat se potrivește perfect cu restul produselor din această linie. Spătarul permite reglarea pentru pantă înclinată, plană și umăr, mărind numărul de exerciții posibile. Capacitate maximă încărcare: 226 kg, dimensiune: 123.97 x 152 x 157 cm.

banca olimpica streamline powertec

 

Powertec va continua să investească în dezvoltarea produselor, iar noi vom continua să aducem aceste aparate de calitate în România. Vă ținem la curent cu inovațiile din domeniu, urmăriți-ne! Pentru oferte de preț, proiecte pentru săli de fitness sau informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați.

Spor la antrenament!