Ești pasionat de sport și vrei să-ți deschizi o afacere în acest domeniu? Inspiră-te din poveștile celor care au reușit să construiască săli de fitness de succes, în mai puțin de un an.

BodySports – club sportiv în Olanda, lansat în 2016, 130 mp, pentru 14 utilizatori

În timp ce concurenții au ales să scadă prețul la abonamente ajungând la 10-15 €, BodySports a ales să păstreze prețurile la 30-40 € și să ofere un serviciu mai bun, PRAMA, fără costuri suplimentare. Managerul, Herman Jongerius, spune: ”Noi nu oferim un abonament, oferim un program”. De aceea, rata de retentie a clientilor este peste 70% .

antrenament cu prama

Ca urmare a strategiei abordate, în prezent, BodySports are 800 mp, din care 130 mp sunt dedicati programului PRAMA cu 1800 de membrii. Profilul de vârstă al membrilor este de la 40 la 60 de ani.

BodySports a decis să nu mărească prețuri după includerea programului PRAMA deoarece în sfârșit oferea un serviciu premium. În plus, Bodysports acordă, de asemenea programe personalizate de 12 – 18 luni pentru membri. Programele sunt complet personalizate pentru fiecare client, si includ fizioterapie, nutriție și antrenamente. Antrenorii urmăresc activitatea clienților pentru a-i ghida și pentru a-i ajuta să-și atingă obiectivele.

BodySports oferă un orar de 35 de ore de cursuri PRAMA pe săptămână, structurate în trei grupe:

  1. Fit zilnic: pentru persoanele în vârstă și clienții care nu sunt capabili să se antreneze intensiv (de exemplu, din cauza unui accidentari).
  2. PRAMA: pentru clienții obișnuiți care doresc să obțină un corp tonifiat, să fie sănătoși, dar nu au ca scop să devină atleți.
  3. PRAMA Extreme: pentru clienții care doresc să se depășească pe ei înșiși și să urmărească rezultatele.

TECHNOFUNC – studio de functional trening lansat in 2017, Australia, 140 mp, 24 utilizatori.

La un an de la implementarea soluției PRAMA, Technofunc a obținut până la 200 de membri în primul an și ocuparea clasei până la capacitatea maximă de 220 de membri. Proprietarii confirmă o rată de atragere a noilor membrii de 4 pe săptămână.

antrenament functional prama

Ca urmare a succesului obținut cu primul studio, în 2019, Technofunc a deschis un al doilea studio PRAMA de 160 mp, tot în Australia.

Energym – club fitness în Costa Rica, lansat în 2018, 78 mp, 14 utilizatori.

În mai puțin de un an de la lansare, Energym a devenit sala nr 1 in Costa Rica, depășind chiar și sălile de fitness cu 20 de ani de experiență. Acești tineri manageri au reușit să construiască o sală de succes alături de PRAMA, spunând ”noi credem că ENERGYM este un concept câștigător iar PRAMA este un factor important în atingerea acestui obiectiv”.

În 2019 au deschis al doilea studio PRAMA, declarându-se mulțumiți.

David Lloyd – club de fitness in UK, lansat in 2017, ofera 7 facilitati.

Există o tendință de creștere a numărului de familii care adoptă metode noi, mai inventive, de a petrece a timpului împreună – prin exercițiu. Ca un răspuns la cererea mare a familiilor pentru această activitate, David Lloyd a făcut o clasă separată pentru familii, o clasă PRAMA interactivă. Aceste clase sunt destinate tuturor, de la copii de 5 ani până la seniori, având programe personalizate pentru fiecare categorie în parte.

 

antrenament pentru familii prama

Transformând sala de fitness veche într-un studio PRAMA de 160 mp, David Lloyd Bolton a avut o creștere de la 4 la 24 de membrii/ora.

Jucători profesionali și echipe de top folosesc PRAMA în antrenamente

FC BARCELONA  – „Noi folosim PRAMA pentru îmbunătățirea coordonării și vitezei de reacție, dar mai presus de toate pentru a ieși din rutină și pentru a adăuga varietate și distracție la antrenamente.” (DAVID POZOS – antrenor)

CA Boca Juniors – „PRAMA este un punct de referință în domeniul de instruire de înaltă performanță. Noi lucrăm pe diferite tipuri de exerciții fizice și aptitudini atletice. Unitățile interactive sunt unice. Noi le folosim pentru a pregăti timpii de reacție și procesul de luare a deciziilor, aspecte care fac diferența între jucători. ” (JAVIER VALDECANTOS – antrenor)

metode de antrenament fotbalisti de top

 

Modelul de antrenament PRAMA a devenit recunoscut internațional după emisia pe Netflix a documentarului Boca Juniors Confidential.

Sportivi de top se antrenează cu PRAMA

 

sportivi de top se antreneaza cu prama antrenament basket cu prama

 

Alege PRAMA pentru sala ta de fitness și adaugă povestea pe lista celor de succes! Vezi testimoniale ale clientilor PRAMA aici:

Suntem importatori și distribuitori oficiali PRAMA și Pavigym în România. Pentru oferte personalizate, contactează-ne prin email: vanzari@fitlife.ro sau telefonic: 0731.022.822

Fitlife – pasiune pentru sport