In fața unui ritm atât de aglomerat al vieții, Impulse Fitness a dezvoltat conceptul Light Fitness și a explorat un nou tip de antrenament, având scopul de a „câștiga mai mult, cu mai puțin efort” și de a-l integra ca pe un exercițiu normal în viața de zi cu zi, într-un mediu prietenos.

Spre deosebire de aparatele de forță convenționale, aparatele din seria RE-LIFE, au rezistenta hidraulică, fiind destinate celor care nu sunt adepții greutăților mari și preferă să nu depună mult efort fizic, femeilor care iubesc sportul, precum și studiourilor mici și sălilor de sport pentru recuperare. Aceste aparate sunt numite si aparate fitness circuit, deoarece sunt folosite in antrenamentele de grup.

echipamente cu rezistenta hidraulica

Impulse Fitness a dat numele de RE-LIFE acestor echipamente, gândindu-se la clienții care iși pot recâștiga vitalitatea corpului și iși pot reconstrui calitatea vieții, prin utilizarea acestei serii de produse. RE-LIFE completează orice scenariu tradițional de fitness, fiind potrivit pentru aproape toate vârstele. Seria de aparate RE-LIFE este ideala pentru exerciții de recuperare medicală, fiind folosita în cadrul fizioterapiei și reabilitării.

Seria RE-LIFE este formată din 8 seturi de echipamente cu rezistență hidraulică, care pot fi utilizate pentru funcționarea bidirecțională a vitezei constante și 1 aparat de stretching. Cele 8 echipamente de exerciții cu rezistenta hidraulica sunt echivalente a 15 tipuri de echipamente tradiționale, iar aparatul de stretching este util înainte și după exerciții.

aparate de exercitii in grup

Caracteristicile aparatelor RE-LIFE

 • Aparatele pentru recuperare RE-LIFE sunt echipate cu mâner cu poziție dublă, astfel încât utilizatorul găsește întotdeauna poziția perfectă în timpul antrenamentului.
 • Tapițeria aparatelor este moale, confortabilă și elastică, fiind prietenoasă cu pielea în timpul antrenamentului. Este foarte rezistenta și de calitate, uzura aproape ca nu apare. Designul se potrivește caracteristicilor structurii fiziologice umane și regulilor de antrenament în fitness, asigurând confort și siguranța.
 • Rezistența hidraulică reglabilă se poate selecta mai ușor datorită proiectării unui buton atrăgător.
 • Forma modelului poate economisi jumătate din spațiul de depozitare și transport în comparație cu echipamentele convenționale, iar roata de transport încorporată facilitează mutarea echipamentului.
 • Rezistența se adaptează și se poate opri în orice moment, pentru a reduce riscul de rănire. În plus, dispozitivul de reglare integrat stabil, poate ajusta cu ușurință la stabilitatea produsului.
 • Capacul roșu de la capătul îmbinării ajută utilizatorul să aibă o poziție corespunzătoare și să se antreneze mai eficient.
 • Scaunul de calitate oferă suport pieptului, capului și spatelui.
 • Rezistența hidraulică reglabilă în șase trepte. Butonul de ajustare a rezistenței cu săgeată roșie și designul de îmbunătățire a indicației digitale, reduce costurile de învățare ale utilizatorului.
 • Întreaga serie este echipată cu suport multifuncțional pentru depozitarea articolelor portabile, cum ar fi telefoanele mobile și sticle de apă.
 • Buton de reglare a înălțimii cu aspect simplu și generos
 • Mâner ergonomic din material TPV, sigur și confortabil, cu inel de fixare din aluminiu, pe ambele părți.
 • Toate piesele standard sunt fabricate din oțel zincat sau inoxidabil, ceea ce îmbunătățește funcția și aspectul. Toți rulmenții sunt marcați, ceea ce asigură calitatea produselor.

Citeste si aparate profesionale si semiprofesionale Impulse Fitness

Seria de aparate pentru femei și recuperare medicală RE-LIFE Impulse Fitness

Aparat presa piept / brațe RL8101

Aparat de recuperare medicala a membrelor superioare. Utilizatorul va împinge / trage mânerele pentru a exercita eficient pieptul, spatele și brațele, alegând rezistența potrivită. Are funcția dublă de presă și antrenament de vâslire: împingeți în față pentru a antrena grupele musculare ale pieptului și brațelor, trageți înapoi pentru antrenarea grupelor musculare spate și deltoid.

Designul mânerului curbat, în formă de L, oferă mai multe opțiuni de prindere, astfel încât utilizatorul să găsească cu ușurință poziția potrivită. Suportul pentru spate și suportul pentru cap, asigură siguranța sportivului, îmbunătățind antrenamentul.

Specificații

 • Dimensiunea produsului: (L * W * H) 818 × 737 × 1260 mm
 • Greutate: 40.4 kg
 • Tensiune de rezistență: 120n-1250n
presa piept impulse

Aparat presa umeri / brațe RL8102

Un produs versatil care ajută la antrenarea trapezilor și al bicepsului. După selectarea rezistenței potrivite, utilizatorul împinge în sus sau trage în jos mânerul pentru a exercita eficient mușchii umărului și al brațului superior. Este recomandată pentru exerciții de recuperare medicală a umărului dar și pentru femei.

Aparatul are funcția dublă de presare și antrenament pulldown. Funcția presă exercită mușchiul deltoid și mușchiul trapez, funcția pulldown exercită muschii Latissimus Dorsi și bicepsul.

Specificații

 • Dimensiunea produsului: (L * W * H) 1120 × 1000 × 1296 mm
 • Greutate: 45.5 kg
 • Tensiune de rezistență: 90-750n, presiune 80-700n
presa umeri

Aparat recuperare extensie biceps / triceps RL8103

Un produs cu două funcții care antrenează în principal bicepsul și tricepsul. După selectarea rezistenței potrivite, utilizatorul lucrează eficient mușchii bicepsului și tricepsului, trăgând în sus sau în jos mânerul. Mânerul este proiectat în formă de V, pentru a fi potrivit pentru persoanele cu lățimea diferită a umerilor.

Specificații

 • Dimensiunea produsului (L x W x H): 1178 × 736 × 859 mm
 • Greutate: 32.2 kg
 • Tensiune de rezistență: 90-750n, presiune 80-700n
aparat biceps triceps

Aparat recuperare piept / deltoid RL8104

Aparatul pentru exerciții de recuperare medicala RL8104 este un echipament dual, care exercită în principal pectoralul și mușchiul latissimus dorsi, ajutând în același timp la antrenarea brațelor. După selectarea rezistenței potrivite, utilizatorul va împinge sau trage mânerul pentru a antrena eficient mușchii pectorali majori și deltoidul din spate.

Forma celor două manete cu mânere îndoite, sunt special concepute pentru a oferi brațului mai mult spațiu de mișcare. Astfel, acest aparat de recuperare medicala se potrivește oricărei persoane, indiferent de forma corpului.

Spătarul este dotat cu suport pentru cap comod, ce asigură siguranța sportivului, acordând în același timp acuratețe în realizarea exercițiului.

Specificații

 • Dimensiunea produsului (L * W * H): 1139 × 895 × 1286 mm
 • Greutate: 48.6 kg
 • Tensiune de rezistență: 90-750n, presiune 80-700n
aparat piept deltoid

Aparat de recuperare pentru extensii / flexii picioare RL8105

Aparatul de extensii / flexii picioare RL8105 este recomandat pentru exerciții de recuperare medicala ale picioarelor. Mușchii implicați în utilizarea acestui aparat sunt în principal cvadriceps și hamstrings, mușchi care acoperă partea din spate a coapsei de la fese până la gambă și servesc la flexia genunchiului și extensia șoldului.

După selectarea rezistenței potrivite, sportivul prinde cele doua suporturi de fiecare parte a scaunului și ridică picioarele până când sunt complet întinse, apoi revine în poziția inițială. Având funcție dubla, împingerea mânerului antrenează eficient cvadricepsul și tragerea acestuia activează mușchii hamstring.

Specificații

 • Dimensiunea produsului: (L * W * H) 1174 × 830 × 1260 mm
 • Greutate: 51.8 kg
 • Tensiune de rezistență: 90-750n, presiune 80-700n
aparat extensii flexii picioare

Aparat de întindere musculara RL8106

Echipamentele profesionale pentru exerciții de întindere înainte și după antrenament sunt extrem de importante în recuperarea medicală și kinetoterapie. Conform specialiștilor, aceste aparate pot întinde eficient mușchii, îmbunătățind efectul antrenamentului asupra organismului.

Ghidajele de antrenament sunt clare și specifice, putând oferi instrucțiuni generale de întindere a tuturor grupelor musculare principale. Mânerul are mai multe poziții de prindere, tocmai pentru a satisface nevoile utilizatorilor cu o flexibilitate diferită.

Specificații

 • Dimensiunea produsului: (L * W * H) 1174 × 830 × 1260 mm
 • Greutate: 37 kg
 • Tensiune de rezistență: 90-750n, presiune 80-700n
aparat stretching

Aparat abdomen / extensii spate RL8107

L8107 este un echipament de recuperare cu funcție dublă de antrenare a spatelui și abdomenului. Flexia înainte antrenează mușchiul drept abdominal (rectus abdominis) și mușchiul oblic extern, iar extensia spatelui exercită mușchiul vertebral vertical. După selectarea rezistenței potrivite, utilizatorul pune mâinile pe mâner și antrenează în mod eficient mușchii abdominali și ai spatelui prin repetarea crunch-urilor (îndoirea / extinderea trunchiului).

Proiectarea protecțiilor pentru picioare și gât oferă sprijin și siguranța sportivului, sporind totodată atenția spre realizarea exercițiilor. Permite reglarea rezistenței la nivelul dorit.

Specificații

 • Dimensiunea produsului: (L * W * H) 1097 × 842 × 1165 mm
 • Greutate: 44.2 kg
 • Tensiune de rezistență: 90-750n, presiune 80-700n
aparat abdomen si spate

Aparat recuperare abductor/adductor RL8108

Aparatul de recuperare medicala si kinetoterapie RL8108 este un echipament funcțional dublu care antrenează în principal adducția coapsei și gruparea mușchilor abductor. După selectarea rezistenței corespunzătoare, utilizatorul pune mâinile pe mâner și exercită în mod eficient mușchii coapsei interiori și externi prin abducția și adducția coapsei.

Echipamentul antrenează mușchii coapsei interiori și externi în mod eficient prin abducția și adducția coapsei. Rezistența hidraulică a aparatului poate fi reglată în funcție de nevoile utilizatorului.

Proiectarea fixă ​​a suportului pentru picioare oferă protecție și îmbunătățește rezultatele antrenamentului.

Specificații

 • Dimensiunea produsului: (L * W * H) 1122 × 737 × 1260 mm
 • Greutate: 51.6 kg
 • Tensiune de rezistență: 90-750n, presiune 80-700n
aparat abductor adductor

Presă picioare RL8110

Aparatul de recuperare medicală RL8110 exercită în principal cvadricepsul, care ajută la recuperarea mușchiului fesierul mare (gluteus maximus) și a mușchiului mare al gambei (gastrocnemius). După selectarea rezistenței potrivite, utilizatorul fixează picioarele pe placa de presare împingând pedala piciorului.

În funcție de îndoire sau întindere a membrelor inferioare, sunt solicitați diferiți mușchi. Flexia înainte exercită rectus abdominis și oblic extern, revenirea la poziția inițială activează mușchii coloanei vertebrale. Prin utilizarea acestui aparat se activează toate grupele de mușchi de la genunchi și șoldului, întărind articulațiile acestora.

Specificații

 • Dimensiunea produsului: (L * W * H) 1737 × 737 × 1260 mm
 • Greutate: 71 kg
 • Rezistența: 120N-1250N
aparat presa picioare

 

 

Alternativ, în funcție de nevoile utilizatorilor, aparatul de stretching se poate înlocui cu o minge BOSU pentru echilibru, SKI ROW sau ULTRA BIKE pentru cardio. Exercițiile se adaptează în funcție de vârsta și condiția fizică a utilizatorului. Folosind aceste aparate, puteți face propriul program de antrenament folosind combinații de 8 + X aparate.

 

 

 

*Linia RE-LIFE se vinde doar la set, toate cele 9 aparate de recuperare necesare pentru amenajarea unei sali.

Oferim discount în funcție de valoarea echipamentelor. Dacă sunteți interesați de achiziționarea mai multor aparate fitness, solicitați o ofertă pe adresa vanzari@fitlife.ro.

Spor la antrenament!