PRAMA este o platforma interactivă de fitness, ce oferă o experiență revolutionara pentru antrenament. Sistemul folosește pardoseli interactive, lumini și senzori integrați cu LED, mai multe tipuri de marcaje funcționale și software-uri, care împreună cu atmosfera PRAMA, oferă o soluție completă pentru sălile de sport și cluburile de fitness.

Platforma PRAMA folosește mai multe tipuri de programe pentru a putea fi folosite la fiecare nivel de antrenament. Unitățile inteligente de pardoseală sunt controlate prin touch-screen, permițând formatorilor să proiecteze și să urmărească cu ușurință diferite tipuri de antrenament. În plus, PRAMA Cloud le permite utilizatorilor, formatorilor și operatorilor să stocheze toate datele, să le sincronizeze și să le partajeze.

prama interactive

Programul de fitness interactiv disponibil cu PRAMA oferă patru programe de antrenament, cu peste 500 de exerciții diferite. Programele pot fi folosite de adulti, sportivi, copii și seniori, programele fiind structurate pe obiective: energie, forță, parinți și copii, basket).

PRAMA ENERGY – include mișcări funcționale, antrenamente cu intensitate ridicată și o experiență de fitness unică.

Funcționează pe bază de circuite, combinând mișcări funcționale tridimensionale cu exerciții cardio, utilizând greutatea corporală și accesorii fitness. Antrenamentul se realizează în sesiuni de 45 de minute și combină formarea funcțională cu formarea HIIT (pregătire la intervale de intensitate ridicată). Mișcările sunt 3D sunt realizate după mișcările naturale ale corpului și sunt folosite pentru a crește cererea de energie și pentru a obține mai rapid rezultatele dorite.

Principalul beneficiu al acestui tip de antrenament este reducerea rapidă a grăsimilor și tonifierea organismului. Aceste programe ajută la arderea mai multor calorii într-un timp foarte scurt. De asemenea, ajută la creșterea condiției fizice, menținera echilibrului, coordonare, agilitate, putere și timp de reacție.

Formatul HIIT oferă un efect care se menține și după antrenament, arzând caloriile timp de până la 48 de ore după antrenament. Cea mai eficientă metodă de antrenament care produce de 3 ori beneficiul instruirii periodice prin creșterea intensității exercițiilor.

PRAMA STRENGTH – circuite de formare bazate pe grup ce combină cele mai bune antrenamente de forță la intensitate mare, folosind accesorii cu greutate medie și mare.

Preuspune un antrenament de rezistență corporală în sesiuni de 45 de minute. Combină diferite formate: HIIT, seturi și repetări în creștere. Antrenează grupele principale de mușchi prin congestie musculară și activitate cardiovasculară intensă.

Reprezintă un mod optim de a vă forma corpul dorit prin creșterea masei musculare, reducerea grăsimii și tonifiere.

Creșterea masei musculare contribuie la accelerarea arderii grăsimilor și scăderea în greutate. Formatul HIIT oferă efectul EPOC, care menține arderea caloriilor timp de până la 48 de ore după antrenament.

PRAMA KIDS & FAMILIES – copiii activi și sănătoși se vor transforma în adulți activi și sănătoși.

Îmbină sportul cu distracția prin antrenamente de circuit, concepute pentru sesiuni mixte de copii și părinți precum și sesiuni dedicate doar copiilor. Programul PRAMA Kids & Families este unic în această industrie.

Orientarea copiilor spre sport pentru a-i menține sănătoși nu este o sarcină ușoară. Programul PRAMA folosește un mediu atrăgător atât pentru copii cât și pentru părinți, pentru a se bucura împreună de 45 de minute de dezvoltare prin fitness.

Beneficii:

– îmbunătățirea fiziologică și psihologică (gestionarea obezității, ADHD, depresie)

– îmbunătățirea funcției cognitive (abilități motorii, memorie)

– dezvoltarea socială (concurență sănătoasă, stima de sine, munca în echipă)

– îmbunătățirea timpului petrecut cu familia.

Pe lângă beneficiile aduse dezvoltării fizice, programul PRAMA destinat copiilor, aduce și beneficii intelectuale și academice, prin dezvoltarea aspectelor cognitive. În plus, componența sesiunilor împiedică obezitatea și diabetul de tip 2.

PRAMA BASKETBALL – o metodă complet nouă de a îmbunătăți abilitățile fiecărui jucător de baschet.

Baschetul PRAMA include trei niveluri de dificultate. De la începător până la nivel avansat, acest program oferă o varietate de exerciții pentru fiecare dintre ele. Monitorizarea datelor personale prin PRAMA Cloud facilitează jucătorilor și antrenorilor să urmărească progresul, să descopere slăbiciunile și să lucreze împreună pentru obținerea performanței.

Nicel începător – acest nivel poate fi folosit de jucători fără cunoștințe sau abilități anterioare în baschet. Acest program va ajuta jucătorii să-și dezvolte driblingul de bază și abilitățile de trecere cu ambele mâini. Chiar și pentru jucătorii experimentați, exercițiile de la acest nivel pot servi ca o încălzire sau ca o modalitate bună de a se familiariza cu programul.

Nivel intermediar – se adresează jucătorilor de baschet experimentați, cu un set de abilități deja existent, exercițiile devenind mai dificile decât cele de la nivel începător. Sarcini mai complexe, cum ar fi driblingul mingii din spate sau între picioare, reprezintă părți importante ale multor exerciții pentru acest grad de dificultate.

Nivel avansat – include exerciții complexe și combinații diferite de dribling-uri, fiind conceput pentru a îmbunătăți chiar și cele mai înalte niveluri de calificare. Recomandat și proiectat pentru profesioniști.

prama romania

Distribuitor și partener de încredere în România, Fitlife vă pune la dispoziție toate cunoștințele și toată experiența acumulată în timpul cursurilor de specializare realizate la sediul Pavigym. Dacă doriți să implementați aceste soluții premium pentru o sală de firtness, un centru sportiv sau alte locații, contactați-ne!

Vă oferim:

– Servicii de design 3D care va perimte să va amenajați sala așa cum doriți, având o imagine clară asupra aspectului acesteia;

– Consultanță gratuită în realizarea proiectului;

– Montare și instalare;

– Suport și mentenanță.