Antrenamentele extreme necesită soluții extreme. Sala de fitness în care se fac antrenamente cu greutăți libere necesită o pardoseala rezistentă, elastică și cu un grad ridicat de absorbție a impactului. Cu peste 50 de ani de experiență și inovație în acest domeniu, Pavigym oferă cele mai bune pardoseli fitness pentru sălile de fitness care preferă calitatea.

Pentru partea de forță și antrenamente cu greutăți libere, vă oferim următoarele soluții:

  1. EXTREME – rezistență superioară și un design atractiv

Acest tip de pardosea fitness este perfectă pentru zonele de antrenament cele mai dure, extreme, cu risc ridicat de deteriorare a podelei. Pentru a evita acest risc, alegeți suprafața cea mai rezistentă PAVIGYM EXTREME.

Principalele sale caracteristici sunt rezistența și absorbția maximă a impactului. Fabricat utilizând podele de rezistență reciclate, acesta oferă un nivel sporit de rezistență la deteriorare în zonele de antrenament cu greutăți mari (gantere, haltere), precum și antrenamente mai agresive (functional traning).

Este ușor de curățat și întreținut, rezistă în timp și este disponibilă în 6 combinații de culori. Alege-o pe cea care ți se potrivește!

 

pavigym extreme fitlife

 

În cadrul gamei Extreme, există o versiune „EXTREME S & S” cu o grosime mai mare care, pe lângă caracteristicile anterioare, protejează podeaua dedesubt și îmbunătățește absorbția acustică și vibrațiile. Această soluție oferă maximul de absorbție a impactului posibil la soluțiile de pardoseli fitness.

 

  1. ENDURANCE – pardoseli pentru zona de forță și functional training

Această pardoseală de înaltă calitate este concepută special pentru săli de formare funcțională și zone de rezistență cu greutăți medii care ajung până la 50 kg.

Este creată din cauciuc virgin de înaltă densitate, se caracterizează prin rezistență deosebită la impacturi mari și absorbție totală a zgomotului. În plus, are o rezistență sporită la semne și deteriorări cauzate de utilizarea zilnică a unui echipament greu. În plus, toate opțiunile de pardoseli oferite de Pavigym sunt tăiate cu cea mai mare precizie în formarea de puzzle-uri, ceea ce facilitează instalarea podelei în sală de fitness. De asemenea, are o impermeabilitate ridicată, astfel încât să nu absoarbă transpirația după fiecare antrenament, evitând astfel mirosurile neplăcute. În plus, acest tip de pardoseală, de rezistență îndelungată, nu se pătează ca alte pardoseli din cauciuc reciclat.

La fel ca în cazul gamei Extreme, și în gama Endurance există o versiune specială numită „Endurance S & S”. Acest produs este mai gros, mărind astfel protecția subsolului și protejând zona de zgomot și vibrații. Perfect pentru săli de sport care necesită o rezistență suplimentară și în zonele de antrenament unde greutatea depășește 50 kg.

Acest model, ca și restul parchetului PAVIGYM, oferă o gamă largă de finisaje și opțiuni de personalizare pentru a oferi un produs unic și de neegalat. În prezent, gama Endurance este disponibilă în 15 culori diferite, dar se poate personaliza în funcție de dorințe.

pardosea endurance pavigym romania

 

  1. TURF – pardosea tip gazon pentru interior sau exterior

Turf este soluția funcțională și de înaltă calitate pentru suprafețele de tip gazon artificial de interior și exterior. Pardoseala din turf pentru săli de fitness este concepută pentru utilizarea în locuri unde se fac exerciții care implică tras – împins, frecarea intensă a suprafeței și folosirea greutăților libere. Oferă siguranță și folosință îndelungată datorită celor 84.000 de cusături pe m2.

Designul, asemănător cu iarba naturală, este personalizabil. Confortul și rezistența sporită la razele UV fac din pardoselile Turf locuri ideale pentru activitățile în aer liber. Acestea pot fi utilizate și în interior, atunci când se dorește o atingere diferită, proaspătă și dinamică, dar și pentru a crește interesul, diversitatea și pentru a rupe cu rutina.

Acest model, la fel ca și întreaga gamă de produse Pavigym, este disponibil într-o gamă largă de opțiuni de finisare și personalizare, pentru a oferi un produs unic pentru fiecare client.

De curând, a apărut pardoseala Kid’s Turf, concepută special pentru a putea alege dintr-o gamă completă de modele și jocuri presetate. Această nouă opțiune de pardoseală deschide o lume a oportunităților pentru gimnastică, în special în vederea revitalizării și dinamizării zonelor de creșe pentru copii.

 

pardosea jocuri pentru copii

 

Clienții Pavigym, consideră ca au cele mai bune pardoseli pentru fiecare tip de zonă din sala lor de fitness. Ei știu că acest lucru este esențial pentru un centru sportiv sau o sală de fitness de succes. Îți dorești pardoseli fitness de cea mai bună calitate pentru sala ta de fitness? Contactează-ne prin email: contact@fitlife.ro sau telefon: 0731.022.822.