Aparatul multifunctional WB-LS este o statie fitness cu posibilitati nenumarate de antrenament, incarcata cu discuri olimpice, conceputa pentru a oferi unui pasionat de fitness posibilitatea de a avea propria sala de fitness, acasa. Este ideal pentru cei cu spatiu limitat, deoarece ofera acces la o mare varietate de exercitii de rezistenta intr-un singur aparat. Dispune de un sistem de scripete scazut si inalt, brate de presare reglabile si o banca reglabila, detasabila. Sunt disponibile si alte accesorii care va permit sa extindeti si mai mult utilitatea acestui aparat multifunctional de fitness.

Aparatul multifunctional WB-LS este potrivit nevoilor mele?

Cred cu adevarat ca valoarea generala a aparatului multifunctional WB-LS se modifica in functie de cine il foloseste. De obicei novicii obtin cel mai mult din acest sistem, deoarece il folosesc cu mai mult entuziasm decat un experimentat. Cu alte cuvinte, daca esti un incepator care doreste un aparat care poate inlocui la perfectie aparatele de fitness comerciale, pentru nu foarte multi bani bani, atunci vei fi foarte multumit de WorkBench Levergym. Este usor de utilizat, versatil si destul de ieftin.

Daca esti un powerlifter, un om puternic sau chiar un culturist cu experienta, care are nevoie de o statie de antrenament pe cablu decenta, aparatul multifunctional WB-LS este pentru tine. Ia-l drept model pe Kai Greene, unul dintre cei mai indragiti si faimosi culturisti care a ales sa se antreneze cu aparatele Powertec. Nu doar ca foloseste echipamentele Powertec, este multumit si le recomanda.

Voi imparti aceasta recenzie in doua – una pentru componenta turn a WorkBench (WB-LST) si una pentru banca reglabila.

aparat multifunctional powertec

Sectiunea 1: Turnul Powertec LeverGym (WB-LST)

Aparatul turn WB-LST este un echipament destul de solid. Acesta cuprinde aproximativ 2/3 din pretul total al aparatului. Ofera o mare varietate de exercitii care pot fi efectuate, ocupa foarte putin spatiu si are o lista mai lunga de avantaje decat dezavantaje.

Aparatul multifunctional WB-LS este un sistem de tip parghie. Dispune de un singur cablu care merge din partea inferioara a turnului printr-o serie de scripete pana la partea superioara a turnului. Tragerea de la oricare capat a acestui cablu duce la ridicarea greutatilor. Acest sistem este foarte neted, ofera o tensiune foarte consistenta pe intreaga gama si poate suporta pana la  227 kg pe presa si 136 kg pe cablu.

Pe partea din fata a turnului exista si o pereche de brate de presare ce pot fi incarcate cu greutati olimpice. Aceste brate sunt reglabile pentru a permite apasari pe umeri, presa inclinata pe banca, presa banca plana sau o setare foarte scazuta doar pentru a scoate bratele din drum atunci cand utilizati aparatul pentru lucrul pe cablu.

Beneficiile Turnului WorkBench (WB-LST)

Sistemul de scripete este surprinzator de neted, indiferent daca trageti de scripete inalte sau scazute. Cablul nu se lipeste niciodata. Turnul este foarte stabil atat atunci cand se foloseste doar cablu, cat si atunci cand se incarca cu greutati pentru presa.

Varietatea exercitiilor posibile este limitata doar de numarul de accesorii achizitionate. Cu cat achizitionat mai mult accesorii, cu atat cresteti numarul exercitiilor. Puteti face pulldowns, tricep pressdowns, bicep curls, upright rows, lateral and front raises, low rows, kickbacks si aproape orice exercitiu de cablu care nu necesita o incrucisare a cablurilor. Urmareste acest FULL DEMO WB-LS cu toate exercitiile.

Bratele de presare sunt cu mai multe prinderi, oferind variante multimpe de antrenament cu pozitionarea diferita a mainilor. Acest lucru le permite, de asemenea, sa fie utilizate pentru umeri si rows.

aparat wb-ls powertec

Sectiunea 2: Banca reglabila Powertec WB-UB

Banca reglabila este a doua parte componenta a aparatului multifunctional WB-LS si oferta numeroase beneficii, in special cel al posibilitatii atasarii de accesorii suplimentare. In functie de model (dar incepand cu 2016 toate sunt compatibile) puteti atasa accesorii precum: accesoriu biceps WB-CMA, accesoriu pentru tractiuni WB-LTA, accesoriu fluturari piept WB-PFA, accesoriu presa picioare WB-LPA, accesoriu triceps WB-DMA, accesoriu flexie/extensie picioare WB-LLA.

 

accesoriu biceps aparat multifunctional

Un alt avantaj major a acestei banci se datoreaza stabilitatii crescute, poate fi utilizata (cu incredere), chiar si atunci cand este detasata de cadru. Deci, o puteti folosi si la antrenamentul cu greutati libere, ca pe o banca reglabila de sine statatoare.

Poate aparea un dezavantaj in cazul persoanelor foarte inalte, atunci cand faceti presa piept, si banca este atasata turnului, s-ar putea sa ajungeti intr-o pozitie putin incomoda. Insa, daca aveti inaltimea sub 1.90, nu veti avea aceasta problema.

Review final

Varietatea de exercitii este practic nelimitata, iar cablul se deplaseaza prin sistemul de scripete, oferind o tensiune constanta fara intreruperi. Cred ca inaltimea scripetei ar putea sa fie ceva mai ridicata, astfel incat oamenii inalti sa poata sta sub el. Bratele de presare sunt foarte utile, trebuie doar sa va aliniati corect sub manere. Banca este reglabila si permite atasarea mai multor accesorii ce ofera posibilitati infinite de antrenament.

Aparatul se instaleaza foarte usor, aveti aici un videoclip de asamblare a aparatului multifunctional WB-LS: https://youtu.be/y1YWvvL_jPc

Obtine un antrenament complet pentru intregul corp cu aparatul multifunctional WB-LS Powertec. Fa primul pas catre o sala de fitness la tine acasa.

Suntem importator direct a echipamentelor Powertec in Romania, contacteaza-ne pentru detalii.

Spor la antrenament!

Acesta este un articol inspirat din recenzia celor de la Gym Garage.

Citeste si Top 10 aparate fitness pentru acasa.