Aparate fitness profesionale de la MS Fitness

In parteneriat cu MBH Fitness, MS Fitness proiecteaza si produce echipamente fitness profesionale pentru uz comercial, oferind solutii complete pentru echiparea salilor de fitness. De la benzi de alergat, biciclete si aparate de vaslit, la aparate de forta duale sau individuale si chiar statii de antrenament complete, toate proiectate cu scopul de a livra o... Read more »

Citeste mai mult

Top 5 exercitii cu HEX BAR – bara hexagonala cromata

Faceți cunoștință cu Hex Bar, cea mai îndrăgită bară de forță a instructorilor de fitness, dar și cea mai puțin utilizată. Chiar și atunci când sala de sport este plină și cursanții așteaptă un echipament liber, există o bară hexagonală disponibilă. De ce se întâmplă acest lucru? Deoarece a apărut destul de recent în România... Read more »

Citeste mai mult

Antrenamente in aer liber – exercitii de grup

Odata cu venirea verii, mulți antrenori își “mută” sala de fitness în aer liber. Chiar dacă un antrenament în aer liber este o adevărată provocare pentru aceștia, cursanții vor aprecia efortul. Dacă te afli în postura de antrenor și cauți metode noi și inovative de antrenament, inspiră-te din acest articol. Flexi bar training cu bara... Read more »

Citeste mai mult

10 motive sa incerci indoor rowing cu aparatul de vaslit WaterRower

Se pare că indoor rowing-ul, devine mai popular decât indoor cycling-ul, deoarece există o creștere continuă a studiourilor de canotaj în toată lumea. Potrivit studiilor făcute de Harvard Medical School, canotajul poate arde un număr semnificativ de calorii. De exemplu, o persoană care cântărește în jur de 70 kg, poate arde peste 600 de calorii... Read more »

Citeste mai mult

Aparate fitness profesionale si semiprofesionale Impulse Fitness

Despre Impulse Fitness Cu o experienta de peste 40 de ani in domeniul echipamentelor fitness, Impulse Fitness reuseste sa ofere o gama variata de aparate destinate utilizarii profesionale sau semiprofesionale. Isi respecta angajamentul de a crea produse inovatoare, de calitate superioara si tocmai acest lucru a facut din Impuls un producator si dezvoltator de top. Recomandam... Read more »

Citeste mai mult

Cel mai eficient aparat din sala de fitness

V-ați întrebat vreodată care este cel mai eficient aparat din sala de fitness? Dacă da, citiți ce scrie celebra revistă Time despre acest lucru. După cum bine știți, cele mai multe aparate fitness pe care le găsiți la sală, sunt proiectate pentru a antrena mușchi specifici – de obicei, un mușchi primar și unul sau... Read more »

Citeste mai mult

Achiziții aparate fitness și echipamente prin SEAP

Avem nevoie de sport și în sistemul public, nu doar în cel privat. Susținem ideea de o viață sănătoasă prin sport și venim în întâmpinarea instituțiilor de stat care doresc construirea sau modernizarea unei săli de sport și fitness cu aparate de calitate la cele mai bune prețuri. Ne gândim la sănătatea copiilor noștri și... Read more »

Citeste mai mult

Aparate fitness profesionale pentru săli și cluburi sportive

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune soluții pentru echiparea unei săli de fitness, sau doar sunteți curioși care sunt brandurile de top din această industrie, va prezentăm oferta noastră și câteva proiecte realizate. Mulțumim sălilor care au avut încredere în noi și ne-au ajutat să devenim unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori... Read more »

Citeste mai mult

Cum iti amenajezi sala de fitness – sfaturi si idei

Mulți cred că deținerea unei săli de fitness într-o zonă cu trafic mare este cheia succesului în aceasta afacere. Alții spun că au cei mai buni instructori din oraș și nu mai contează cum arată sala. Total greșit. Locația, instructorii și echipamentele sunt printre cele mai importante aspecte dintr-o sală de fitness, dar nu singurele.... Read more »

Citeste mai mult

Săli de sport pentru angajați – un beneficiu pentru angajatori

Un fenomen abstract pe piața muncii din România sau doar schimbarea concepției angajatorului despre importanța angajatului și metodele de retenție a acestuia? Unii ar spune că am ajuns vremurile în care România duce lipsă de forță de muncă și angajatorul face tot posibilul să-și păstreze puținii angajați pe care-i are. Vorbind despre metodele noi de... Read more »

Citeste mai mult