10 motive sa alegi o coarda de sarit pentru antrenament

Coarda de sarituri este un accesoriu de antrenament care nu se demodeaza niciodata. Indiferent de varsta, de la copii la adulti, coarda de sarit poate fi folosita in programul de antrenament zilnic. Este adevarat, structura si designul s-a schimbat de-a lungul timpului, insa principiul de baza a ramas la fel.   In continuare, iti vom... Read more »

Citeste mai mult

5 exercitii pentru un corp tonifiat, gata de plaja

Înfometarea și dietele drastice nu sunt cele mai bune solutii pentru obținerea unui corp frumos, gata de plajă. Secretul constă în tonifiere. Un corp tonifiat arată mult mai bine decât un corp slab. Tonifierea ajută la definirea formelor, mușchilor și liniilor corpului. Pentru a avea acel aspect ferm, caracteristic unui corp tonifiat, este necesar să... Read more »

Citeste mai mult

Echipamente fitness de lux NOHrD lucrate manual din lemn

Suntem onorati sa fim distribuitori de echipamente fitness de lux NOHrD in Romania. NOHrD a gasit un echilibru perfect intre lux, naturalete si calitate ridicata, oferind echipamente ideale pentru sali de fitness de lux, hoteluri, SPA-uri si studiouri de fitness de acasa. Mai jos veti gasi detalii despre produsele NOHrD. NOHrD ofera echipamente fitness inovatoare... Read more »

Citeste mai mult

Top 5 exercitii cu HEX BAR – bara hexagonala cromata

Faceți cunoștință cu Hex Bar, cea mai îndrăgită bară de forță a instructorilor de fitness, dar și cea mai puțin utilizată. Chiar și atunci când sala de sport este plină și cursanții așteaptă un echipament liber, există o bară hexagonală disponibilă. De ce se întâmplă acest lucru? Deoarece a apărut destul de recent în România... Read more »

Citeste mai mult

Cadouri de Crăciun pentru pasionații de fitness

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi și deja ne gândim ce cadouri să alegem pentru cei dragi. Dacă ai prieteni sau rude pasionate de fitness, ajută-i să obțină corpul mult visat oferindu-le un cadou fitness. Pe langă gestul frumos, un aparat sau accesoriu fitness va aduce multe beneficii pentru sănătatea celor dragi, deoarece... Read more »

Citeste mai mult

Fitness pentru copii – exerciții și beneficii

Se apropie ziua copilului și cu siguranță vă gândiți că nimic nu este mai important decât sănătatea copiilor dumneavoastră. Adevărat? Vă preocupați tot timpul să îi hrăniți sănătos, să le puneți gustări nutritive la școală și îi încurajați să se joace afară sau să facă mișcare în casă. Fitness-ul poate fi o activitate fizică distractivă... Read more »

Citeste mai mult

10 Idei de cadouri fitness

Sărbătorile vin. Surprinde-i pe cei dragi cu un cadou fitness. Noi îți dăm câteva idei, tu alegi. Shaker cu spațiu pentru stocarea suplimentelor Merge la sală? Cu siguranță are nevoie de un shaker de calitate, prevăzut cu trei compartimente ce permit stocarea suplimentelor. Shakerul poate fi încălzit în cuptorul cu microunde sau se poate păstra în... Read more »

Citeste mai mult

10 aparate fitness pentru acasa

Lipsa timpului pare a fi cel mai mare dușman al antrenamentelor. Dacă ai un program încărcat și nu ai timp să ajungi la sală, te poți antrena acasă. Ți-am pregătit cele mai eficiente 10 aparate fitness pentru antrenamentul la domiciliu. Aceste aparatele, destinate uzului casnic, sunt special concepute pentru a putea fi ușor de depozitat,... Read more »

Citeste mai mult

WaterRower review: un antrenament complet cu un singur aparat

Aparatul de vâslit WaterRower este un concept inedit, livrat aproape perfect, plăcut ochilor și urechilor care lucrează întregul corp printr-o mișcare lină. Calitatea construcției este sublimă, extrem de convenabilă să te antrenezi, iar apoi să îl deplasezi prin casă și să îl depozitezi. O fi Concept 2 pentru săli de sport, dar WaterRower este și... Read more »

Citeste mai mult

Aparate recuperare medicala si kinetoterapie RE-LIFE

In fața unui ritm atât de aglomerat al vieții, Impulse Fitness a dezvoltat conceptul Light Fitness și a explorat un nou tip de antrenament, având scopul de a „câștiga mai mult, cu mai puțin efort” și de a-l integra ca pe un exercițiu normal în viața de zi cu zi, într-un mediu prietenos. Spre deosebire... Read more »

Citeste mai mult