Regulament „concurs pentru indragostitii de fitness”

Esti indragostit de fitness? In luna Iubirii ai sansa de a castiga o bicicleta spinning Deluxe Merach. Aceasta bicicleta cu design modern este ideala pentru antrenament acasa si poate fi folosita atat de barbati, cat si de femei. Antrenati-va impreuna si comparati-va performantele. Printre avantajele acestei biciclete se numara: volanta pozitionata in partea din fata... Read more »

Citeste mai mult

FITLIFE CONTEST – ABC FITNESS CONVENTION 7TH EDITION

Sportul unește oameni cu aceleași pasiuni, interese, dorințe. S-a demonstrat weekend-ul trecut, la a șaptea ediție ABC Fitness Convention. Acest eveniment a unit oameni din toată România, chiar și din afara granițelor. Ne bucurăm că am luat parte la acest eveniment în calitate de partener ABC Fitness, dar și ca organizator al concursului de Duminică,... Read more »

Citeste mai mult

Performanță, implicare și pasiune pentru sport în Campionatul firmelor ATS – FITLIFE

Totul a început de la un hobby, de la ”pasiunea mea pentru sport”.  Așa începe povestea Fitlife, de la dorinta de a avea cele mai performante aparate fitness. Din 2007 până în prezent devenind unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori de echipamente fitness și articole sportive din România. ATS (All Time Sport) a... Read more »

Citeste mai mult

Esti cursant Fitness Education School? Suntem alaturi de tine!

Suntem alături de cei care au aceeași pasiune ca și noi, pasiunea pentru sport. De aceea, începând cu luna Martie, suntem colaboratorii uneia dintre cele mai mari școli de fitness din România. Dacă vă întrebați de ce această colaborare, vă putem spune că am descoperit, la toți cei care vor să urmeze un curs de... Read more »

Citeste mai mult

Campionatul national de skandenberg

In perioada 1-3 mai 2015, FitLife a participat ca partener si expozant la Campionatului National de Skandenberg, desfasurat la Brasov, un eveniment sportiv ce a reunit un numar mare de participanti foarte bine antrenati pentru toate categoriile de varsta si greutate. Evenimentul este unul foarte important in domeniu intrucat in cadrul lui se coopteaza participanti... Read more »

Citeste mai mult

A 5-a conventie internationala de fitness Scandinavia

In perioada 21-22 martie 2015, echipa de profesionisti FitLife a fost cuprinsa de pasiunea pentru sport a trainerilor participanti la cea de-a 5-a Conventie Internationala de Fitness, desfasurata in Bucuresti, la Hotel Ramada Park. Evenimentul a crescut semnificativ fata de editia precedenta, mai mult de 60 de presenteri nationali si internationali contribuind cu peste 100... Read more »

Citeste mai mult