LifeSpan este unul dintre cei mai mari producători de benzi de alergare și biciclete fitness din lume. Combinând tehnologia avansată cu piese de înaltă calitate, benzile de alergat LifeSpan sunt în mod frecvent câștigătoare de premii importante. De exemplu, banda de alergare LifeSpan TR4000i a fost numită, de către Health Magazine, cea mai bună bandă de alergare. În 2019, treadmillreviews.net a acordat cinci stele acestei benzi, ridicând ratingul mărcii LifeSpan la 4,5, un scor foarte rar întâlnit pe această piață.

lifespan banda de alergat acasa

 

3 motive pentru care benzile de alergare LifeSpan sunt cele mai bune benzi de alergat acasă:

  1. Sunt pliabile, au stabilitate și capacitate ridicată de susținere a greutății.
  2. Tind să aibă mai multe caracteristici de siguranță decât benzile de alergare tipice.
  3. Aceste benzi fac calcule unice, cum ar fi procentul de grăsime corporală.

De asemenea, programele de antrenament prestabilite sunt un punct forte pentru benzile de alergat Lifespan. Banda de alergat TR1200i și altele din în seria sa, au programe destinate scăderii în greutate, pentru sănătatea cardiovasculară, pregătire sportivă și viață sănătoasă în general. În calitate de membru în Clubul de Fitness, LifeSpan adaugă antrenamente personalizate nelimitate și permite utilizatorilor să înregistreze online date despre antrenamentul lor.

 

banda de alergare lifespan

 

Caracteristicile benzilor de alergare LifeSpan

Depozitarea: benzile de alergat acasă pot fi pliate cu ușurință pentru depozitare. Benzile de alergare profesionale și semiprofesionale nu sunt pliabile, dar ținând cont ca sunt destinate sălilor de fitness, nici nu este nevoie să fie mutate frecvent.

Consola: consolele LifeSpan au butoane tactile și oferă programe logice, ușor de utilizat. Datele de antrenament pot fi chiar salvate și transferate online printr-un port USB; mulți utilizatori mențin conturile LifeSpan Fitness Club online pentru a-și urmări progresul.

Audio: benzile de alergare de la LifeSpan au sisteme de sunet de înaltă calitate și porturi pentru smartphone.

Caracteristici de siguranță: benzile de alergare LifeSpan au mai multe caracteristici de siguranță decât majoritatea benzilor de alergat la domiciliu. De exemplu, Intelli-Guard este inclus pe banda de alergare LifeSpan. Acest lucru înseamnă că, dacă plecați de pe bandă, acesta va înceta automat să funcționeze.

Serviciul pentru clienți: LifeSpan tinde să primească recenzii pozitive pentru asistența acordată clienților.

Preț: LifeSpan oferă o gamă largă de benzi de alergare, pentru toate buzunarele. Modelele destinate antrenamentului acasă încep de la aproximativ 2500 lei, iar o banda de alergare profesională depășește 7000 lei.

banda de alergat lifespan tr1200

Garanții: LifeSpan inclue în mod obișnuit garanție pe viață pentru cadre. Pentru celelalte componente garanția diferă de la 1 la 5 ani.

Avertismente

Avem foarte puține critici pentru benzile de alergare LifeSpan. Cea mai frecventă reclamație cu privire la aceste banda de alergare este minoră: unele dintre ele nu au ventilatoare de răcire.

Verdict

LifeSpan oferă benzi de alergare de înaltă calitate, indiferent de buget. Benzile de alergat acasă sunt bine făcute și includ elemente de siguranță, care sunt deosebit de valoroase pentru persoanele în vârstă și pentru cei care au copii mici în casă. Vă recomandăm să începeți căutarea cu TR1200I daca sunteți în căutarea unei benzi de alergare pentru acasă, sau cu TR6000i dacă vă doriți o bandă de alergare profesională.

Spor la alergat!